• 瀏覽: 2,076
  • 回覆: 25
+2
今日美國CDC終於明白,有須要改變是否戴口罩的recommendations. 他們說越來越多証據顯示,沒有病徵的病人,亦可以傳播病毒。

天呀!

中國及整個亞忙了兩個月,就是因為這個理由!究竟美國人是因為不懂外語,還是瞎眼看不到網上的轉發文章呢!

難怪美國人說今天才知道病毒的厲害!

🤣🤣🤣🤣🤣

DENVER — The president’s coronavirus task force is asking the Centers for Disease Control and Prevention to review recommendations on whether members of the public should be wearing masks. Original…

兩個月前就知嘅嘢, 老美而家先發現, 跟住話中國隱暪事實。

老美冇人識中文嘅咩, 關於新冠嘅嘢兩個月前開始日日上幾條微博熱搜, 求其搵人上下微博都已經知道好多。

CDC遲D又有驚人發現,不只人傳人,可以人傳物再物傳人

每日都有世紀大發現

聽日到發現口罩有效防止社區感染

兩個月後發現可以人傳狗

美國人吾識睇中文

講咗兩個月,而家至知?

引用:
原帖由 st105 於 2020-4-2 10:37 PM 發表
美國人吾識睇中文
聽日發現可以男傳女,亦可女傳男,又可男男傳,又可女女傳,總之每日一大發現……

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-4-2 08:41 PM 發表
今日美國CDC終於明白,有須要改變是否戴口罩的recommendations. 他們說越來越多証據顯示,沒有病徵的病人,亦可以傳播病毒。

天呀!

中國及整個亞忙了兩個月,就是因為這個理由!究竟美國人是因為不懂外語,還是瞎眼看不到網上的轉發文章呢!

🤣🤣🤣🤣🤣

DENVER — The president’s coronavirus task force ...
班YC 還在說中國做假,
因為沒有公佈沒有病徵確診人士嘅數字,
原來真實情況係,老美根本沒有沒有病徵確診人士嘅數字,
因為沒有病徵,所以唔check,
所以根本沒有這個數據!
整佢個制!

我同意台灣網上節目「政經龍鳳配」嘅主持人所講(大意如下):
如果你說中國不公佈沒有病徵確診人數是做假,
你要倒過來讚賞中國,
因為她是世上極少數對沒有病徵人士都會進行有系統檢測嘅國家。

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-4-2 08:41 PM 發表

天呀!

🤣🤣🤣🤣🤣

DENVER — The president’s coronaviru ...
所以一講「封關」,我就話左,要連貨都封埋禁埋,因為貨要車運,車要司機揸。
如果司機係一個無病徵測試唔到實際上係一個超級帶病毒者,俾佢過關放毒就做幾多野都無用!
睇「喪屍」片得來的知識,係只要一個喪屍入侵,就無一倖免,全部人變喪屍。
而且而家唔使咬,就咁口水花都可以傳染,咪重勁!

老尾兩個月前掛住取笑人
乜都唔知

美國人外表英武....
實在naive

引用:
原帖由 Mimimoore 於 2020-4-3 06:20 AM 發表
老尾兩個月前掛住取笑人
乜都唔知
作天笑嘅人今天哭了.

不要對鬼佬做好心,出兵攻打西方吧!中國!!!
出擊吧!威龍戰機 - 殲-20、轟-20、ZTZ-99主戰坦克!
殺到佢地片甲不留!!!

引用:

天呀!

🤣🤣🤣🤣🤣

DENVER — The president’s coronaviru ...
現時巳知可以人傳人、人傳貓狗
即貓狗亦可傳人。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]