• 瀏覽: 35,843
  • 回覆: 398
  • 追帖: 1
+10
班曱甴好狼,應該加控企圖謀殺罪

又話班暴徒手無寸鐵?
幾十人用刀砍街坊,告企圖謀殺啦

入到去慢慢受

泛民出來講兩句,

攬炒成功, 泛民人仕明天要飛去美國或英國. 快D去救駕啦, 吊~  

附件

abc.jpg(198.27 KB)

曱甴飛去美國或英國, 咪返來呀, 仆街.

附件

abc.jpg(131.43 KB)

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2020-4-2 05:52 PM 發表
29歲無業女子及58歲的士司機涉在去年11月初,在將軍澳悼念科大生周梓樂活動期間,「私了」一名休班二級懲教助理,事後雙雙被控一項有意圖傷人罪...

繼續還押!加控暴動罪 !大家估下罪成要坐幾多年? 出嚟行預咗要還! ...
二級懲教助理體能差左的喔。
貨比貨,陳壯士好野。

附件

_2019111215291373520.jpg(60.77 KB)

呢兩隻曱甴,2030年見了。

失業都唔洗怕,監獄有得住有得食

29歲的那年進入監倉,努力做口罩
今天終於出來了,呼吸著自由空氣,照照鏡,原來快4張了

加監起碼要10碌起計

正正子,人生更精彩。真開心

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2020-4-2 05:52 PM 發表
29歲無業女子及58歲的士司機涉在去年11月初,在將軍澳悼念科大生周梓樂活動期間,「私了」一名休班二級懲教助理,事後雙雙被控一項有意圖傷人罪...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200402/share_2020040217413362735.jpg

繼續還押!加控暴動罪 !大家估下罪成要坐幾多年? 出嚟行預咗要還! ...
老紐阿一,第時記得將件野調去比呢個休班sir個倉睇呀!慢慢玩

嚴懲兇徒 彰顯法治

引用:
原帖由 凸凸凹凹 於 2020-4-3 01:50 PM 發表
29歲的那年進入監倉,努力做口罩
今天終於出來了,呼吸著自由空氣,照照鏡,原來快4張了
求仁得仁!

引用:

呢D曱甴會唔會識怪班政棍呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]