• 瀏覽: 32,493
  • 回覆: 398
  • 追帖: 1
呢d新聞你唔會係毒果,立場,欺笑怒罵度睇到,個種歇斯底里式行為有一半人係唔會過問

我們發現自己處於一個隱隱約約而有敵意的世界中,
不選擇亦是一種選擇.

回覆 引用 TOP

懲教員心諗:遲d入到我地頭你就知咩叫生不如死

有暴動罪墊底,三碌不是夢

引用:
原帖由 無盡白滑的蛋 於 2020-4-2 06:02 PM 發表

這兩個賤種暴徒癌症上腦,肯定不是第一次打市民,判十年啦!讓其死在獄中,自我私了。
呢班人當時'返工'好多日,搵咗好多錢,又上晒腦,以為有政棍幫唔怕沖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2020-4-2 06:02 PM 發表

幾千蚊一日成班政治乞兒!遲早被天收!
希望假髮揸正黎判,米後門放人

恭喜

哈素賓基個名咁長, 個 Shoulder 冇返咁橫都印唔晒個名
防守球員犯左腦筋上既錯誤
嘩!睇呢場波就興奮過食興奮劑  
呢球波拉得咁行唔係用腳背,係用腳既肉心呀
哎o也!倒卦鳩勾!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Chinahk2047 於 2020-4-2 17:56 發表

希望坐監時,個懲教員響監倉見返佢地,好好招呼返佢地
大把人招呼佢地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2020-4-2 05:52 PM 發表

29歲無業女子及58歲的士司機涉在去年11月初,在將軍澳悼念科大生周梓樂活動期間,「私了」一名休班二級懲教助理,事後雙雙被控一項有意圖傷人罪...

繼續還押!加控暴動罪 !大家估下罪成要坐幾多年? 出嚟行預咗要還! ...
罪成要坐幾多年?

3 年, THX~

地球...... 麻 麻 地 !!
引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2020-4-2 06:08 PM 發表

罪成要坐幾多年?

3 年, THX~
最少三年,正常應該五年

回覆 引用 TOP

暴動罪最少6年起跳啦,兩位暴徒可以洗定蘿柚

URL=http://s245.photobucket.com/user/kenny9288/media/mkfung13a_zpsukfqd393.jpg.html][/URL]

回覆 引用 TOP

超⋯香港的法治已不獲國際社會認,出來照移民工作無冇怕

西人有可口可乐,佢有可防可控
仲要係打懲教員,入到去你就會有特別享受架

URL=http://s245.photobucket.com/user/kenny9288/media/mkfung13a_zpsukfqd393.jpg.html][/URL]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 2006Win-Cat 於 2020-4-2 05:52 PM 發表

29歲無業女子及58歲的士司機涉在去年11月初,在將軍澳悼念科大生周梓樂活動期間,「私了」一名休班二級懲教助理,事後雙雙被控一項有意圖傷人罪...
https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200402/share_2020040217413362735.jpg

繼續還押!加控暴動罪 !大家估下罪成要坐幾多年? 出嚟行預咗要還! ...
曱甴記者會口中社會的精英

29歲無業女子及58歲的士司機

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。

回覆 引用 TOP

女人都咁狼死,洗咗腦係唔同啲,邪教一般!

回覆 引用 TOP

pk cockroaches deserves in jail

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右