• 瀏覽: 1,804
  • 回覆: 21
全唔理解,裁員就係老細無錢。點可以針對中國,唔通縮返去本土防止中國進攻,邏緝混亂。

即係話,敵人弱先至裁軍同佢打過。係咪好戇鳩。

越驚嘅就越要話自己唔驚來壯膽
引用:
原帖由 highbury64 於 2020-4-2 05:35 PM 發表
https://www.hk01.com/%E5%A4%96%E5%AA%92%E8%A6%96%E9%BB%9E/452328/%E7%BE%8E%E6%B5%B7%E8%BB%8D%E9%99%B8%E6%88%B0%E9%9A%8A%E5%A4%A7%E8%A3%81%E8%BB%8D-%E7%B2%BE%E7%B0%A1%E9%83%A8%E9%9A%8A-%E5%B0%88%E6%B3% ...

引用:
原帖由 highbury64 於 2020-4-2 06:25 PM 發表

敵人太弱吾係美國責任
可以噉理解美國裁軍,就嚇到中國猛造軍艦。係咪咁嘅邏輯。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-4-2 06:33 PM 發表

美菌準備對中國發動特戰?
各國軍隊都有戰爭嘅預案,唔係要軍隊尼做也嘢。特種戰衹係其中之一。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-4-2 06:49 PM 發表

美菌陸戰隊連坦克都裁軍 登陸后
用民主自由的思想,言傳身教地感化共軍,登陸戰以轉型為感化戰。或者口水戰噴口水,嚇死佢美式肺炎。

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-4-2 07:10 PM 發表

還有這
唔係噉釋唔到裁減軍備,可作進攻或針對意圖。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]