• 瀏覽: 37,378
  • 回覆: 442
+4
港府昨宣布安排包機接載滯留秘魯港人,但有持有BNO護照的港人,本周一早已乘坐英國的包機離開,今日(1日)下午返港。50多歲的王先生指,當地封關後每日食宿都在酒店,返港感到開心,「可以返自己屋企,食自己(香港)嘅嘢。」王先生提到,美、英、台灣的包機安排都比香港快,他因為港府包機安排太遲,決定跟英國的包機先離開秘魯。他又指,港府的包機收費3萬多元太貴,英國包機雖然只有約6成滿座,但亦只收費250英鎊,即約2400港元。

香港政府收人3皮又慢,食得屎

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/政情/455619/新冠肺炎-港人坐英國包機逃離秘魯-輾轉抵港-返到屋企好開心

希望呢隻冚家剷在英國中招.

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-4-1 23:29 發表
港府昨宣布安排包機接載滯留秘魯港人,但有持有BNO護照的港人,本周一早已乘坐英國的包機離開,今日(1日)下午返港。50多歲的王先生指,當地封關後每日食宿都在酒店,返港感到開心,「可以返自己屋企,食自己(香港)嘅嘢。」王先生提到,美、英、台灣的包機安排都比香港快,他因為港府包機安排太遲,決定跟英國的包機先離開秘魯。他又指,港府的包機收費3萬多元太貴,英國包機雖然只有約6成滿座,但亦只收費250英鎊, ...
仲掛住食野,唔該自我隔離一個月,咪出街害人

咁咪好囉 下次bn(o)記住出事要搵英國打救 唔好勞煩港共政權

賴先生

覺得香港差,返黎做乜9

引用:
原帖由 lovewai2 於 1-4-2020 23:29 發表
港府昨宣布安排包機接載滯留秘魯港人,但有持有BNO護照的港人,本周一早已乘坐英國的包機離開,今日(1日)下午返港。50多歲的王先生指,當地封關後每日食宿都在酒店,返港感到開心,「可以返自己屋企,食自己(香港)嘅嘢。」王先生提到,美、英、台灣的包機安排都比香港快,他因為港府包機安排太遲,決定跟英國的包機先離開秘魯。他又指,港府的包機收費3萬多元太貴,英國包機雖然只有約6成滿座,但亦只收費250英鎊, ...
自動送中,以前身在褔中,e+先知香港好

唉! 又多一班垃圾回來播毒! 

所以都話BNO無用架啦,你有英國幫手返到黎香港,都會有班人話閙你叫你留係英國染病死

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-4-1 11:29 PM 發表
死去英國咪跟住賴死响度咯,死番來屎咩!

反黎托咩,香港咁西仆街,建議呢班垃圾先去英國,再去老尾,跟住直飛西班牙,落埋意大利!
火化完咪運你地反黎香港囉,又唔駛包機,寄倉就得了!

一定要嚴密監控呢幾只擬似人形生物

好大機會違反禁令,四圍走

引用:
原帖由 lovewai2 於 2020-4-1 11:29 PM 發表
香港有直航嘅免費添,返英國直航要收250

秘魯無直航機返香港係要畀人賺係貴㗎喇

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]