• 瀏覽: 18,179
  • 回覆: 119
+9
正常等疫病過後才開工

誤導觀眾,作者肯定不懂經濟

引用:
原帖由 武山義尚 於 2020-4-2 06:40 AM 發表
正常等疫病過後才開工
呢個channel我有睇
典型既大美國佬主義
呢個source係南華獨家
只係根據一次個人訪問
局長睇怕今次有人工加啦

你咁諗就啱喇,千祈唔好覺得我地掂呀!
不期然想起細個讀過煮酒論英雄

引用:
原帖由 武山義尚 於 2020-4-2 06:40 AM 發表
正常等疫病過後才開工
你所講的是延遲/押後 delay/postphone
Cancel取消是在可見的將來都不會造

中國在航發上仍未有突破, 導致WS10不能完全取代Su27的發動機,  迫使J15不可大量生產

引用:
原帖由 joe123lau2002 於 2020-4-2 09:05 發表

呢個channel我有睇
典型既大美國佬主義
呢個source係南華獨家
只係根據一次個人訪問
局長睇怕今次有人工加啦
南早Minnie Chan不意外,專出笑話

引用:
原帖由 香港人08 於 2020-4-2 09:52 發表

中國在航發上仍未有突破, 導致WS10不能完全取代Su27的發動機, 迫使J15不可大量生產 ...
廢料舊到無人有

J16、第四批J-10C已經用太行

引用:
原帖由 機龍 於 2020-4-2 12:12 PM 發表
廢料舊到無人有
J16、第四批J-10C已經用太行
機龍兄~
請問太行現在情況如何?

現實來說J15不必大量生產...
J15只要滿足001,001A,003最多連埋004和備用機, 250架已有多..
引用:
原帖由 香港人08 於 2020-4-2 09:52 AM 發表

中國在航發上仍未有突破, 導致WS10不能完全取代Su27的發動機,  迫使J15不可大量生產 ...

引用:
原帖由 molittlemo 於 2020-4-2 13:56 發表

機龍兄~
請問太行現在情況如何?
自大陸收緊爬墻消息,除大艦遮唔住,公開嘅已經係舊聞

J-16生産到第六批次(0604號)

太行J-10C/J-20去年有納米圖,近月至有大圖

引用:
原帖由 vh1133 於 2020-4-2 15:28 發表
現實來說J15不必大量生產...
J15只要滿足001,001A,003最多連埋004和備用機, 250架已有多..
001、002滿編需要60架,003下水時海絲差不多曝光,J-15比例會下降

預返五到六個團140架上下

這頻道好似係印度人開設的,發覺好多比較中國軍備影片.

引用:
原帖由 fouly123 於 2020-4-2 07:46 PM 發表

這頻道好似係印度人開設的,發覺好多比較中國軍備影片.
唔出奇!印度人好中意同中國比,但中國媒體已經同世界比。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]