• 瀏覽: 2,481
  • 回覆: 24
+5
收爹唔再講China virus
e+跪求中國物資
全國人民陪你條傻佬總統攬炒

引用:
原帖由 無上帝 於 2020-4-1 06:42 PM 發表
美國疫情持續擴大,新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)死亡人數超越中國。白宮更料,即使推出防治措施,美國疫情死亡人數仍可能高達10萬至24萬。美國總統特朗普曾呼籲民眾將新冠肺炎「當成流感就好」,如今也改口,稱

昔 ...
特朗普真的可謂讓人大開眼界,可以今天的我打倒昨天的我,最利害就係講嘅時候面不改容。

佢都幾可愛,玩乸死美國

神係佢,鬼又係佢,正一小丑,柒到無朋友 😷

特朗普話同習近平係老友,可是又在朋友背後插刀,所以話生意佬只講利益;不講道義,美國優先已道明一切!,
引用:
原帖由 chimingchan2014 於 1-4-2020 18:53 發表

特朗普真的可謂讓人大開眼界,可以今天的我打倒昨天的我,最利害就係講嘅時候面不改容。

美國班冇常識,信晒美國肺炎係流感,而家瀨晒嘢

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-4-1 06:44 PM 發表
e+跪求中國物資
中國人有劣根性,物資都唔會好得去邊。
派泛民嚟幫手啦。

美國人選左個咁好玩嘅人做總統,應該好過癮

其實佢是咪老人癡呆?
唔會記得自己講過乜
亦唔需要負責任
因為都是9up

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-4-1 07:07 PM 發表
美國人選左個咁好玩嘅人做總統,應該好過癮
如果亂世選呢個做總統係有好處,但相反盛世時揀中佢就等仆街、等沒落。

呢個腫桶出現,令我國變得更強,人民更團結,令伍仟年文化更能體現

美國國民本來肺炎死亡率不那麼高,比總統東拉西扯賴呢個賴果個,延誤國民防疫黃金時間,可能間接殺死了國民。

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-4-1 06:44 PM 發表
e+跪求中國物資
黑衣人如願以償

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]