• 瀏覽: 39,302
  • 回覆: 411
  • 追帖: 3
+27
引用:
原帖由 krolik 於 2020-4-1 06:38 PM 發表
揸過去中國大陸,解放軍會徹底幫你清潔隻船
一定會,仲包好食好住,費用全免。啲大佬當你哋係垃圾,既然等死,點解唔為下自己。

引用:
原帖由 Binibini 於 2020-4-1 06:52 PM 發表

除非留低隻航母就有得傾,否則美國軍人身壯力健,美國流感應該好快就好,自己攪得掂啦,打仗唔係預咗犧牲架咩?
你唔係以為中國嘅領海話駛入就可以駛入呀嘛。想走。。。。。。。N年前果駕情報偵察機迫降在海南,美國人跳到九樓甘高,仲同朱總理講你知唔知果駕飛機係美國嫁。朱總理話我當然知啦,但他現在在中國嘅海南島啊!我又知點樣可以分拆左佢再還番俾你。當然拆解費用及運輸費用都是美國俾嫁啦!哈哈哈!

羅斯福號母艦嘅護航艦唔知有無官兵中招呢,唔好隱瞞疫情喎

引用:
原帖由 paulchen 於 2020-4-1 06:45 PM 發表
仲唔疏散船員
一陣全船幾千人攬炒
變成鑽石公主號翻版
係甲板扎營比較安全!

引用:
原帖由 cwilson1 於 1-4-2020 06:36 PM 發表
建議艦長不如全船駛去南海訪問,請中國救援㚥過冇命

如駛去日本,礸石公主號有辦睇,,有事都屈到你有事,有病就屈到你掛咗!
應該駛去呆灣,台美聯盟嘛。睇吓菜子敢唔敢拒絕?

國防部快將此艦改名,羅斯福鑽石號

為穩陣起見,將老母航艦炸掉!

遲啲肯定去日本送大禮

將染疫船員掟落海餵鯊魚,死200 個好過死幾千個

公主號郵船翻版?

使乜落船隔離呀, 航母曱板咁空曠, 攞嚟做隔離區, 扎營被染疫者隔離.

引用:
原帖由 Driveffun 於 2020-4-1 08:12 PM 發表

應該駛去呆灣,台美聯盟嘛。睇吓菜子敢唔敢拒絕?
仲大鑊,分分鐘又屈流感,全船人死晒都似!

台灣被名咀爆料,今年1,2月比上幾年同期死多3千幾人。至於怎解,你估囉!

美國防部長話,冇聽過船長求救,全船應留係船上,,想將佢變幽靈船嗎?

連曱甴羅冠聰都放棄主子,
可見美國肺炎唔講得笑,
羅C仆號 真係仆街了(仆得相當好)...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]