• 瀏覽: 33,090
  • 回覆: 376
引用:
原帖由 香港年輕人 於 2020-4-1 10:16 AM 發表

賽馬關事?純粹好奇
佢唔賭都唔想人賭馬囉,曱甴式民主

熱賣及精選
引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2020-4-1 09:17 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200401/photo/0401-00176-006b1.jpg

新冠肺炎首度殺入卡拉OK,七人唱K五人中招!衞生防護中心指,昨新增三十二宗確診個案中,其中四女一男患者上周二到「RedMR紅人派對」尖沙咀分店娛樂,其中一名確診者當日已發病,其餘四名患者相繼在上周五及上周六發病。由於此群組涉及七人,另外兩名未發病的參與 ...
唱咩膠呀。忍下十幾日係埋會死。害人害己

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜夜留言 於 2020-4-1 11:31 AM 發表

呢個時候仲敢去卡拉 OK, 中招就只能怪自己。
高質黃絲話呢班人肯定係大陸人或者係新移民

回覆 引用 TOP

唔明點解唔停K場, 唱K個個係咁噴口水, 唔傳染至怪

引用:
原帖由 innominate 於 2020-4-1 11:01 AM 發表

多謝佢哋,而家連K房都會被封
其實唔封,你都會去?

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-4-1 11:40 AM 發表

其實唔封,你都會去?
不會,只係有此事件令政府有機會封埋所有娛樂場所,令社會更安全

仲唱片,先 on9

回覆 引用 TOP

有病都去唱K好明顯係想攬炒,期待求仁得仁,早登極樂。

回覆 引用 TOP

失守好過失身

回覆 引用 TOP

早就應該關閉K房等娛樂場所了,人員聚集嘅地方都容易中招,市民也要注意個人防護,唔好到人員密集嘅場所活動

是否所有事都要政府做?政府不封就安全?呢D人連保護自己都做唔到,蠢到無人能及,與去色情場所玩嘴對嘴無異

引用:
原帖由 sai11223345678 於 2020-4-1 10:02 AM 發表

On 9無辦法,有無常識呀中央冷氣已經中九成啦,是但有一個人中左就成間K埸都屎啦
卡拉0K間了房
會不會不易傳染
如果抽氣好強
實有人食煙
可能好少少無咁易中

http://h50178.www5.hp.com/support/EM921PA/solve/112920.html?jumpid=reg_R1002_TWZH
http://h50178.www5.hp.com/support/D8150A/faqs/54626.html
好奇怪當初點解唔包括k場同麻將館

更奇怪係點解仲有人仍然會去

重點係唱K當晚發病,即明知有病仲去唱K,唱K朋友可能得罪左佢唔知中晒伏。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]