• 瀏覽: 33,089
  • 回覆: 376
熱賣及精選
在疫情咁嚴重的時期下仍走去唱K, 好自私既行為,
中在招仲會好易感染到其他人, 正PK.

回覆 引用 TOP

希望全部係曱甴…

所以成大哥講得無錯,中國人係要管架

回覆 引用 TOP

7人唱K群組, 5人先中蕉, 最後7人全部確診
引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2020-4-1 09:17 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200401/photo/0401-00176-006b1.jpg

新冠肺炎首度殺入卡拉OK,七人唱K五人中招!衞生防護中心指,昨新增三十二宗確診個案中,其中四女一男患者上周二到「RedMR紅人派對」尖沙咀分店娛樂,其中一名確診者當日已發病,其餘四名患者相繼在上周五及上周六發病。由於此群組涉及七人,另外兩名未發病的參與 ...

花生者清,當局者迷-y( ̄Д ̄)。oO○
沒有永遠的朋友,也沒有永遠的敵人,只有永遠的利益。
滅團先兆: 唔怕神一樣嘅對手,最怕豬一樣嘅隊長
正仆街,一d自律都無,成日怪個政府,自己都做唔好先

唱歌唔會噴口水?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngsix 於 2020-4-1 10:24 AM 發表

希望全部係曱甴…
唔使希望,即頭係。

回覆 引用 TOP

政府又白痴,D人又低B。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嘍囉甲 於 2020-4-1 09:48 AM 發表

政府只針對正常行業,漂賭飲吹就唔禁得,木木奠正垃圾
你唔識字又怪政府?

引用:
原帖由 pp673445 於 2020-4-1 09:46 AM 發表

K場、麻雀館、賽馬唔禁

禁D唔禁D, 遲早出事
衛生局長食屎,政府有病,應全部封哂

回覆 引用 TOP

多謝佢哋,而家連K房都會被封

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2020-4-1 09:17 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200401/photo/0401-00176-006b1.jpg

新冠肺炎首度殺入卡拉OK,七人唱K五人中招!衞生防護中心指,昨新增三十二宗確診個案中,其中四女一男患者上周二到「RedMR紅人派對」尖沙咀分店娛樂,其中一名確診者當日已發病,其餘四名患者相繼在上周五及上周六發病。由於此群組涉及七人,另外兩名未發病的參與 ...
抵死 仲要去唱 K

回覆 引用 TOP

On 9無辦法,有無常識呀中央冷氣已經中九成啦,是但有一個人中左就成間K埸都屎啦

政府沒撚用啦!禁啲唔禁啲
全香港人等中招啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]