• 瀏覽: 3,139
  • 回覆: 90
+8
新型冠狀病毒確診病例全球最多的美國,根據霍普金斯大學的最新統計,累計超過3400人死亡,多於中國官方公布的3309宗死亡病例。 美國至今有17萬5千多宗確診個案,重災區紐約州佔了7萬5千多宗。

恭喜美國再贏中國
北美病夫
實至名歸

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1518104-20200401.htm?spTabChangeable=0

美國年年有今日,飲勝!

美國嘅就係統計,中國嘅就官方公布。港台真係黃到黑

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-4-1 02:04 AM 發表
美國嘅就係統計,中國嘅就官方公布。港台真係黃到黑
算啦算啦
黃絲跌落地都想拿翻扎沙
咁唔信中國,美國佬記得咪L用中國製呼吸機

美國肯定有好多死咗都未驗,又唔計數。點止3400

引用:
原帖由 Active318 於 2020-4-1 02:12 AM 發表
未夠數呀,柒朗普話最少要20萬
比佢個半月

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-4-1 02:11 AM 發表
美國肯定有好多死咗都未驗,又唔計數。點止3400
重有舊年誤以為係流感個班

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2020-4-1 02:03 AM 發表
美國年年有今日,飲勝!
美國國防部有六百個確診兩個歸西,正唔正呀?

https://www.cnbc.com/2020/03/27/coronavirus-update-pentagon-reports-more-than-600-cases-and-2-deaths.html

附件

Screenshot_20200331_112537_com.huawei.browser.jpg(320.92 KB)

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2020-4-1 02:26 AM 發表

美國國防部有六百個確診兩個歸西,正唔正呀?

https://www.cnbc.com/2020/03/27/ ... s-and-2-deaths.html
軍人都咁潺?

美狗一定唔止呢個數

舊年咁多case 當左流感

美國所謂流感,玩咗兩年。要真實全力追蹤?

連想像一下都感到恐怖!

引用:
原帖由 初級投資者 於 2020-4-1 02:28 AM 發表

軍人都咁潺?
你唔知有兩隻美國航空母艦都升級改名做公號咩?
列根公主號、羅斯福公主號

附件

91545431_684173902341003_5741012484538499072_o-1-1024x541.jpg(99.66 KB)

445_1024.jpg(98.88 KB)

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]