• 瀏覽: 10,411
  • 回覆: 132
  • 追帖: 1
+4
警務處處長鄧炳強早前在一個訪問中自爆曾當臨時演員,約30多年前演出過高志森執導、黃百鳴監製及主演的電影《開心鬼》,飾演「男主角……旁邊的一個朋友」他更形容自己是「有對白的特約演員」。 當年《開心鬼》以羅明珠、李麗珍、林珊珊一班青春少女擔大旗,男主角除了黃百鳴之外,還有吳少剛。...

唔怪得之平時上電視咁好戲,原來拍過電影,咁平時訪問全部都係做戲?

新聞來源連結:
https://hk.entertainment.appledaily.com/entertainment/20200331/R7BUJGQCZ5EEGSFBESSYEAMYVI/

有人好酸

拍過其他片, 有幾奇呀! 貧果又借黃百嗚轉口氣轉移態度!!!

七兩普都做過演員。仲要系國際級。邊似黃生果d小制作

pk鄧個閪樣如果肯拍三級片應該會有市場,因為夠晒賤,完全快速代入角色

列根就直頭係做戲出身啦
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-3-31 10:55 PM 發表
七兩普都做過演員。仲要系國際級。邊似黃生果d小制作

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-3-31 10:58 PM 發表
列根就直頭係做戲出身啦

未來戰士都系州長。。

烏克蘭總統係喜劇演員
引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-3-31 10:59 PM 發表

未來戰士都系州長。。

蛇頭鼠眼呢四個字用係佢身上真係冇得頂呀

附件

WhatsApp Image 2020-03-31 at 23.01.42.jpeg(3.81 KB)

WhatsApp Image 2020-03-31 at 23.01.42.jpeg

做過臨記又如何呢?又唔係放火堵路私了異見!列根特朗普同阿諾都做過演員啦!

黃百鳴老貓燒鬚俾人段章取義!

引用:
原帖由 (︶︿︶) 於 2020-3-31 10:50 PM 發表
警務處處長鄧炳強早前在一個訪問中自爆曾當臨時演員,約30多年前演出過高志森執導、黃百鳴監製及主演的電影《開心鬼》,飾演「男主角……旁邊的一個朋友」他更形容自己是「有對白的特約演員」。 當年《開心鬼》以羅明珠、李麗珍、林珊珊一班青春少女擔大旗,男主角除了黃百鳴之外,還有吳少剛。...

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.a ...
真係好唔知道曾經拍過電影對做警察有咩衝突
唔該黃人解釋下

做老臨有乜問題

人哋都冇話無咁既事,咁樣都係叫踢爆,呢個係蘋果日報俾啲戇鳩仔嘅標準

主題標籤 #警務處
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]