• 瀏覽: 64,048
  • 回覆: 808
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-4-2 08:49 PM 發表

要設計多D獨立單座位,好似拉麵店咁~
Yes
孤獨的美食家

大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
汁左佢吧

回覆 引用 TOP

政府應該代出糧比員工,撐就業,撐市

Thomas Alva EDISON,
An American great entrepreneur ,  died 1931

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 棉花木有糖 於 2020-3-31 10:13 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200331/photo/0331-00176-023b1.jpg

【本報訊】社交戒嚴令一出,食肆生意飽受重擊。有灣仔茶餐廳早餐時段的生意已經較平日下跌兩至三成,又因疫情推出多項開源節流措施。另有部分食肆未有遵守規定,餐桌之間距離不足一點五米,亦見有食肆繼續容許四人以上同枱用膳。食物環境衞生署、警方、民政事務署及控煙辦 ...
垃圾黃店

回覆 引用 TOP

捱唔到就執左佢

回覆 引用 TOP

傻嘅先睬佢, 唔通打風無得開舖又叫政府賠錢?

回覆 引用 TOP

個個都當政府提款機。政府應該幫窮人,做咩要畀錢你d老闆中飽私囊? 做唔掂就執!唔好學人做老闆!

引用:
原帖由 香港滅亡靠曱甴 於 2020-3-31 11:49 AM 發表

人人想共產
乜都要政府包底
美心、吉野家果d被黃C破壞,都應該向政府申請

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 慶之 於 2020-4-3 08:32 AM 發表

個個都當政府提款機。政府應該幫窮人,做咩要畀錢你d老闆中飽私囊? 做唔掂就執!唔好學人做老闆!
柒碌政府自招煩惱,有緊急法唔用;用緊急法禁乜禁乜,班L樣就無得吠啦!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

應該叫暴徒比錢!和理非支持裝你修幾好,攬炒成功

回覆 引用 TOP

On9,攢咗錢又唔見你俾返政府,依家唔掂就叫政府資助

回覆 引用 TOP

痴線!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2020-3-31 11:49 AM 發表

美國肺炎, 集體向美國索賠啦
人地都講左唔係洛,你拗咩姐

引用:
原帖由 後天黃色湯圓 於 2020-4-3 05:55 PM 發表

人地都講左唔係洛,你拗咩姐
唔係咩先 ?
拗死亡數字呀
老美為世界第一

引用:
原帖由 PhotoEE 於 2020-4-3 06:19 PM 發表

唔係咩先 ?
拗死亡數字呀
老美為世界第一
源頭點可能來自美國??

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]