• 瀏覽: 2,968
  • 回覆: 51
  • 追帖: 1
+8
有時外表包裝真係可令人迷惑好耐,花言巧語仲可能有美女埋身,但係真正考驗殺埋身就會原形畢露,尾蟈成個國家同柒兩舖根本就係襯到絕,一味死充,冇料扮四條,到呢一刻去到16萬確診,條肥糕依然冇咩做到,尾蟈人唔好喊,條腫桶自己選出來。

就係咁樣, 老美先可以加快滅亡.

引用:
原帖由 邊際流星 於 2020-3-31 03:28 AM 發表
一開始他們說美國有吹哨人制度,及早發現,我覺得真牛逼。
然後他們說美國醫療水平世界第一,多嚴重都能扛得住,我覺得很牛逼。
接著他們說美國有神藥,兩天就能治好,我覺得特牛逼。
並且他們還說美國已經出動了10艘先進醫療船,一艘就頂幾座方艙醫院,我覺得太牛逼。
現在我才發現,美國政府、媒體、台蛙,港黃蟲從去年9月開始整整吹了5個多月美國牛逼。
我現在覺得他們是真牛逼。
...
仲有,美國肺炎確診全球之冠,股市四次融斷.
特朗普民望仍可以上升..
呢點,我真係覺得美國選民係牛逼之最...

引用:
原帖由 邊際流星 於 2020-3-31 03:28 AM 發表
然後他們說美國醫療水平世界第一,多嚴重都能扛得住,我覺得很牛逼。
並且他們還說美國已經出動了10艘先進醫療船,一艘就頂幾座方艙醫院,我覺得太牛逼。
現在我才發現,美國政府、媒體、台蛙,港黃蟲從去年9月開始整整吹了5個多月美國牛逼。
...
吹哨人,最早是1993Simpson 動畫.
預告Osaka flu.

另外,保加利亞盲婆預這,
特朗普有特別病, 引致失聰.
現在,美國情況確是如此,
特朗普根本沒有聽取意見.
2月底, 杜指新高.
推高股高,以博取民望連任,

玩政治, 攪到死咁多人,
罕見

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-3-31 08:55 AM 發表

仲有,美國肺炎確診全球之冠,股市四次融斷.
特朗普民望仍可以上升..
呢點,我真係覺得美國選民係牛逼之最...
黑爆wc殺人放火強姦都有160萬人支持啦😏

睇美國同英國政府既反應,我深信佢地是想用這次美國肺炎對人民大清洗

老尾真係外強中乾

引用:
...
你咪揾到一編西人報導話有西人護士吹哨人被炒既,點解唔貼上來?笑死

引用:
...
侵侵上台後連繼3年減少醫療經費,每年減10%以上去增加軍費,現在後果浮世,抵死.

美國人根本唔敢吹哨,出賣美國利益,美國全球追殺
美國還控制主流媒體,吹哨人被殺,無人知無人關心

如希拉里既電郵門有關既人,突然死幾件,有人理咩?

點解美國2019年8月既不明電子煙肺炎,美國CDC不敢追查,因為知道是來至美國軍隊,再查落去會死全家,所以只好把流感大爆發提早3個月出現來隱瞞疫情

美國公共醫療系統一向問題很多,邊個傻仔話世界第一

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]