• 瀏覽: 23,458
  • 回覆: 273
  • 追帖: 1
+15
新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)美國疫情大爆發。美國疫情確診人數增至逾14萬,超過2,500人死亡。美國專家警告,新冠肺炎美國疫情死亡人數或達到20萬。美國總統特朗普延長美國防疫指引至4月底,呼籲民眾保持

Well Done!!! Trump

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2604474/【美國疫情】特朗普:死10萬人已很好

儍侵,我猜尾國死100萬人,not bad!

呢條傻佬又為自己掩飾無能,作大 d 以為穩陣,可能分分鐘死幾拾萬人佢就曲街杏家橙啦 😷

來世不做尾國人.

呢個總統真係好好 ,支持佢連任,
令美國再度卜街,中國人口多佢4倍都只死3000,特朗普就死10萬都好好

怪唔得美國人話 Trump is a joke 啦!

傻佬  Trump 要做全球第一,死都要死多過人

引用:
原帖由 gogoaway 於 2020-3-30 04:30 PM 發表
儍侵,我猜尾國死100萬人,not bad!
就算死200萬人,都係專家估算之內

已經設立最低目標,棚屍要努力跑數

對佢本說只要自己,家人和公司無事,全美國人死哂可能更好!

特朗普呢個系畀自己先留條後路咩?拿十萬人嘅姓名去講大話,太殘忍了

引用:
原帖由 33ed 於 2020-3-30 16:33 發表
令美國再度卜街,中國人口多佢4倍都只死3000,特朗普就死10萬都好好
十萬人包括特朗普你全家就得啦

引用:
原帖由 33ed 於 2020-3-30 04:33 PM 發表
一定要特朗普連任,美國先可繼續沉淪多4年

呢件野真系不知所謂!同班黑已完一樣,班選民都係低智商

引用:
原帖由 毋忘69慾火相傳 於 2020-3-30 04:49 PM 發表
已經設立最低目標,棚屍要努力跑數
跑過籠,超曬標

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]