• 瀏覽: 5,358
  • 回覆: 72
+9
引用:
原帖由 邊際流星 於 2020-3-30 04:15 發表

到底誰在造謠中國試劑不準?
荷蘭口罩回收是因臉型不符的原因!

菲律賓衛生部:中國快篩試劑質量非常好,不存在準確度問題

先總結一下:中國的快篩試劑已經出口全世界各地幾十個國家,用的好的都沒說話,有問題的總共4個國家,捷克,西班牙,菲律賓,土耳其其中捷克衛生部闢謠自己使用方法問題而西班牙,土耳其,菲律賓共同的問題,都是私人公司採購,而不是買的中國官方給的符合要去的名單裡的 ...
以後都唔賣嘢畀佢。

引用:
原帖由 邊際流星 於 2020-3-30 13:08 發表

主要是毒物歪曲了
開始本來很多是操作不當
單倍毒物們骨外歪曲成質量問題
唔做是非精的生意。

他們覺得不準。或者不懂得使用。
可以不買。
讓他們自己選覺得準的。懂得用的。

不懂用。買了也是廢物

引用:
原帖由 新殲 於 2020-3-30 13:15 發表
他們覺得不準。或者不懂得使用。
可以不買。
讓他們自己選覺得準的。懂得用的。

不懂用。買了也是廢物
正常情況;有問題先質疑賣方,與賣方商議解決方式。依家擺明挑機。唔做佢生意就啱啦。

引用:
原帖由 神經箭 於 2020-3-30 01:23 PM 發表

正常情況;有問題先質疑賣方,與賣方商議解決方式。依家擺明挑機。唔做佢生意就啱啦。
防疫物品人人都缺。
誰退貨很快有其他人會要。

但又因為市場跟本無其他國家相關貨品選擇。
所以連快速試劑算不算正常都不清楚。
所以誰覺得沒用就別用。
市場標準只有中國。他們不接受可以自己想其他防疫辦法。

所以,呢啲唔係中國試劑嘅問題,係啲人自己良心壞咗嘅問題!

我唔知有投訴嗰四國,又係點樣搵到嗰個“中國三無企業”?呢啲次貨,又係點樣得到歐美嘅認證?

係唔係輪子响度搞事???

引用:
原帖由 孺子牛 於 2020-3-30 01:47 PM 發表
所以,呢啲唔係中國試劑嘅問題,係啲人自己良心壞咗嘅問題!

我唔知有投訴嗰四國,又係點樣搵到嗰個“中國三無企業”?呢啲次貨,又係點樣得到歐美嘅認證?

係唔係輪子响度搞事??? ...
亦有可能係台灣綠營人士,無得入世衛,對佢地打擊好大

3M隻n95 要做面形測試、
唔系個個適合帶.
我就好fit.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]