• 瀏覽: 27,133
  • 回覆: 327
  • 追帖: 1
+24
2020-3-2(3星期前)
美國副總統彭斯表示,國民毋須外出戴口罩
雖然新冠病毒「殺入」美國,但華府依然強調公眾面對的風險低
https://orientaldaily.on.cc/cnt/ ... 0302/00180_002.html

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-3-29 09:30 AM 發表

662,073

Confirmed Cases by Country/Region/Sovereignty

122,666 US

92,472 Italy

81,999 China

73,235 Spain

57,695 Germany

38,105 France

35,408 Iran

17,312 United Kingdo ...
歐美搞抗疫真係好鬼渣。

大陸數字大家唔信,咁我用南韓啦!人地新天地教會大爆發,到而家確診人數都未到10000。南韓人口同意大利差唔多,但意大利已經多過南韓8倍,仲要係未見岸。

世界第一,名不虛傳,恭喜

引用:
原帖由 panadol1979 於 2020-3-29 08:36 AM 發表

點解美國會咁多人中招,又唔見其他西方國家咁多人中?唔通美國所謂的流感就是肺炎?
美國醫學沒咁落後。世界其他國家能分清武漢肺炎、流感。美國醫生分唔到。

引用:
原帖由 kymk 於 2020-3-29 08:49 AM 發表
而家美國確診個案可能都未係高鋒, 可能仲有排升
唔知會唔會破七位數?

特朗普打電話俾約翰遜問候病情
約翰遜第一句就問特朗普援助呼吸機
特朗普話美國亦需要呼吸機 意大利德國亦要求援助
佢話美國好快會生產大量呼吸機供應所需
你信唔信呀

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2020-3-29 09:30 AM 發表

662,073

Confirmed Cases by Country/Region/Sovereignty

122,666 US

92,472 Italy

81,999 China

73,235 Spain

57,695 Germany

38,105 France

35,408 Iran

17,312 United Kingdo ...
見到荷蘭、南韓都排咁後,睇馬會投注網頁,所以南韓、荷蘭足球照開,即代表當地足球比賽如常。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-3-29 07:45 AM 發表
美國總統特朗普(Donald Trump)3月28日表示,他考慮向紐約、新澤西州部分地區及康涅狄格州實施為期兩周的隔離令,阻止新型冠狀病毒(COVID-19)肺

老美再創紀錄

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%9C%8B%E9%9A%9B/454037/%E6% ...
美國股市同債市
ㄧ定要停同關閉
包括美金市場
同商品奇貨

其實一早已經講美國政府叫國民唔戴口罩即等於周圍播毒,班黃屍無腦到仲話人地害死國民關香港咩事,依家香港新增個案日日幾十宗咪多得老美囉,反而之前由大陸傳入香港嘅個案加埋可能都無幾十宗,真係多得老美害死香港。

引用:
原帖由 ron11 於 2020-3-29 08:05 AM 發表
尾角呢次真係End Game喇!
可能真係end game😂

引用:
原帖由 香江人 於 2020-3-29 09:42 AM 發表

美國醫學沒咁落後。世界其他國家能分清武漢肺炎、流感。美國醫生分唔到。
系唔想分

嘩啦,美國就快一日有二萬個案👇🏿

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-3-29 09:11 AM 發表
好快就會14萬, 美奴好沮喪.
明天一定達標!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-3-29 07:45 AM 發表
美國總統特朗普(Donald Trump)3月28日表示,他考慮向紐約、新澤西州部分地區及康涅狄格州實施為期兩周的隔離令,阻止新型冠狀病毒(COVID-19)肺

老美再創紀錄

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/%E5%8D%B3%E6%99%82%E5%9C%8B%E9%9A%9B/454037/%E6% ...
仲以為派支軍隊過去殺晒全部州份嘅人同動物添。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]