• 瀏覽: 1,106
  • 回覆: 6
TVB向民協何啟明發律師信,梁振英如獲至寶話民選區議員"一個接一個出洋相".
如果咁都叫出洋相,點解689當日區議會建制大敗時唔話建制派"大出洋相"?

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-3-28 08:56 PM 發表
TVB向民協何啟明發律師信,梁振英如獲至寶話民選區議員"一個接一個出洋相".
如果咁都叫出洋相,點解689當日區議會建制大敗時唔話建制派"大出洋相"? ...
民屎黨肺炎公屎黨病毒

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-3-28 08:56 PM 發表
如果咁都叫出洋相,點解689當日區議會建制大敗時唔話建制派"大出洋相"? ...
黃絲早已淪為笑柄,
香討的這十幾個黃絲,每天都在這裡自取其辱,
被大家羞辱的無地自容,抓狂崩潰,頓足捶胸,如喪考妣,羞憤自盡。

引用:
原帖由 後不見來者 於 2020-3-28 10:21 PM 發表

黃絲早已淪為笑柄,
香討的這十幾個黃絲,每天都在這裡自取其辱,
被大家羞辱的無地自容,抓狂崩潰,頓足捶胸,如喪考妣,羞憤自盡。
笑柄??
男屍本身個稱號就已經係笑柄.

引用:
原帖由 死夜惡 於 2020-3-29 12:38 AM 發表

笑柄??
男屍本身個稱號就已經係笑柄.
黃尸被反駁的啞口無言,抓狂崩潰了

引用:
原帖由 後不見來者 於 2020-3-29 01:05 AM 發表

黃尸被反駁的啞口無言,抓狂崩潰了
其實我覺得香討尼十幾個黃尸好幸福!
佢地唔似果啲x登仔咁,勇於黎到香討同我地正常人辯論。當佢地愈係同正常人辯論,就愈知得多真相,雖然過程有啲痛苦,但佢地已經比x登入面啲人知得多野啦!😅😆😂

引用:
原帖由 正恩fans 於 2020-3-29 02:37 AM 發表

其實我覺得香討尼十幾個黃尸好幸福!
佢地唔似果啲x登仔咁,勇於黎到香討同我地正常人辯論。當佢地愈係同正常人辯論,就愈知得多真相,雖然過程有啲痛苦,但佢地已經比x登入面啲人知得多野啦!😅😆😂 ...
好似道友介毒咁,過程係痛苦既.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]