• 瀏覽: 12,598
  • 回覆: 110
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 貝才貝才 於 2020-3-28 02:24 PM 發表

班驚死的曱甴好耐都無出去發夢了。
唔好以為而家唔出嚟就冇事, 以前做過嗰啲衰嘢一樣要還㗎, 大家放長雙眼睇下啲曱甴嘅下場啦

所謂民主 就係各自為政各自搶野 搶到咪你keep囉 我搶到我keep,但若你有事 搶唔到野 那就關能我事 你死你賤.

引用:
原帖由 一首歌一個故事 於 2020-3-28 02:43 PM 發表

唔好以為而家唔出嚟就冇事, 以前做過嗰啲衰嘢一樣要還㗎, 大家放長雙眼睇下啲曱甴嘅下場啦
做過衰野的曱甴未拉到日日擔驚受怕都唔好過啦!自首吧啦!

中國從來冇話要做第一,只係做好自己啫

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2020-3-28 02:46 PM 發表

做過衰野的曱甴未拉到日日擔驚受怕都唔好過啦!自首吧啦!
就趁而家, 快啲設立23條, 要有 追索期, 再重新設立逃犯條例, 誓要將漢姦曱甴抄家滅族

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2020-3-28 12:30 PM 發表
當新冠肺炎以令人意想不到的速度與摧毀力在全球加速蔓延,給各國帶來沉重不堪的醫療負擔與經濟打擊之時,G20峰會在3月26日的視頻會議上決定向全球

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... 7gtA6c?v=w1280r16_9
...
羅湖聰今次有難了。

非常好
中國想將來有民主
就必須超越美國
而家攪民主
必定會被美國分裂消滅
超越美國後再攪民主就唔需要怕

老美日日只係識吹水
吹到上天都得啦

引用:
原帖由 股場小呻仙 於 2020-3-28 12:49 PM 發表

八十歲老人不接受治理,除非你有錢,這就是講民權的民主大國所為。
老美話有錢先有民主

今次對抗疫情,中國同美國,高低立見

中國盡全國之力同心協力, 齊心對抗疫情有成效, 證明中國的決心和實力... 其他國家都有目共睹, 受影響國家更希望中國供應醫療物資同醫療團隊協助抗疫, 中國要努力加油...

引用:
原帖由 一首歌一個故事 於 2020-3-28 02:48 PM 發表

就趁而家, 快啲設立23條, 要有 追索期, 再重新設立逃犯條例, 誓要將漢姦曱甴抄家滅族
無很有錯

引用:
原帖由 賢豬 於 2020-3-28 02:47 PM 發表
中國從來冇話要做第一,只係做好自己啫
但美國都眼紅唔抵得呢!

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2020-3-28 03:05 PM 發表

但美國都眼紅唔抵得呢!
啲狗驚, 喺度亂吠囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]