• 瀏覽: 2,573
  • 回覆: 35
+4
新冠肺炎在美國的疫情繼續加劇,確診病例累計突破8.5萬宗,超越最初爆發疫情的中國和歐洲最嚴重的意大利。不只紐約,美國其他地方的醫療系統承受的壓力同樣不斷增加,最快或許在兩星期後,即4月第2周便會崩潰。

美國第一,有錢軍演,無錢防疫,連最重要的檢測驗濟都有問題,政府高層不作為,只出口不動手。真係大大鑊!

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2603082?r=cpstni

一千七百多年前,羅馬帝國在戰爭、瘟疫、饑荒之下,風雨飄搖,步向衰落。同樣歷史,可能會在今日重演。

依家都要笠垃圾袋當防護衣,使唔使兩個星期先崩潰呀,不過中國以德報怨,實會援助嘅

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-3-27 06:40 PM 發表
一千七百多年前,羅馬帝國在戰爭、瘟疫、饑荒之下,風雨飄搖,步向衰落。同樣歷史,可能會在今日重演。
還有一句: 國之將亡妖孽現!

香港有幾百萬幻人支持美國,立即街上籌款,淘寶掃貨,之鋒,郭永鏗領軍,帶十萬八萬義士去美國做人道救援,搞得掂!

侵侵幫到你

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-3-27 07:38 PM 發表

還有一句: 國之將亡妖孽現!
特朗普好明顯就係嗰個妖孽

引用:
原帖由 金刀劍 於 2020-3-27 08:05 PM 發表

特朗普好明顯就係嗰個妖孽
佢係全世界最smart的總統,應支持佢連任

呢鋪老美唔亡國都唔得

美國情況每一日都惡化緊
但係高層仲係度玩政治遊戲
真心唔知諗緊乜野

侵侵呀~中國封城兩個月你咩都唔做

淨係睇住個股市

諗起都開心,快D爆

到時可以日日燒屍

引用:
原帖由 shearerfung 於 2020-3-27 07:56 PM 發表
香港有幾百萬幻人支持美國,立即街上籌款,淘寶掃貨,之鋒,郭永鏗領軍,帶十萬八萬義士去美國做人道救援,搞得掂!
皇軍基因,見國破家亡,切腹自盡多。

美國軍費來自被契弟奉獻😤😤😤

老尾滅亡旨日可待,到時普普就成就一代偉人鳥。預先恭喜先😊

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]