• 瀏覽: 1,972
  • 回覆: 27
https://amp.smh.com.au/national/ ... ter_impression=true
呢D中國人就真是真的愛中國啦。而且蠢蠢地澳洲人冇資格用這些物資。

有當地港人批評澳洲政府容許當地中國人把防疫物資運回內地,即刻俾人質問他係咪中國人,係咪數典忘祖。

old news is so exciting

24 號運過去, 不過係2 月24號

引用:
原帖由 kit05hk 於 2020-3-28 03:21 PM 發表
有當地港人批評澳洲政府容許當地中國人把防疫物資運回內地,即刻俾人質問他係咪中國人,係咪數典忘祖。
當地班香港狗,已經死返晒赤共香港

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2020-3-28 03:38 PM 發表

當地班香港狗,已經死返晒赤共香港
唔係個個也返得。

引用:
原帖由 kit05hk 於 2020-3-26 10:50 PM 發表
https://amp.smh.com.au/national/second-developer-flies-82-tonnes-of-medical-supplies-to-china-20200326-p54e8n.html?__twitter_impression=true
呢D中國人就真是真的愛中國啦。而且蠢蠢地澳洲人冇資格用這些物資。 ...
所以咪低人地排華囉!大陸人真係要向其他亞洲人道歉

人在外地都幫祖國
港喱就唱衰自己地方
開口埋口講移民
最後外國包皮環境就死死地氣番香港

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-28 17:38 發表

所以咪低人地排華囉!大陸人真係要向其他亞洲人道歉
咪係囉~香港人掃撚晒全地球口罩~搞撚你美爹英媽缺口罩,要係到呼天搶地…

中國人仲將佢鐵礦石運翻大陸添。

所以啲中國人去到世界各地都係乞人憎

香港人都周圍掃口罩啦,傻B

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-3-29 12:13 PM 發表
所以啲中國人去到世界各地都係乞人憎
我係日本版泰國版見到好多香港人問泰國同日本邊到有口罩撲返香港

英美嘅香港人把英美嘅新冠病莓運回香港,真係愛香港????

引用:
原帖由 柒柒柒個陸 於 2020-3-29 03:55 PM 發表

我係日本版泰國版見到好多香港人問泰國同日本邊到有口罩撲返香港
因為你睇緊嘅係香港討論區

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]