• 瀏覽: 40,852
  • 回覆: 493
  • 追帖: 2
+41
唔緊要,美洲4面環海,只要禁晒南北美海空入境,係北美洲死晒都影響唔到歐洲

應該立即正名,把流感感染數字加進去確診數字。

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-3-26 13:19 發表
美國周三單日增加超過1萬1千宗新症,死亡人數突破1千大關。大量病人湧往醫院求診,令醫療系統承受愈來愈大壓力。一些醫院被迫選擇性治療病人及分配...

侵侵話 : 尾國財雄勢大,國力深厚,再多 10 倍,100 倍甚至 1000 ...
尾國鍾意做大佬
永遠第一

引用:
原帖由 必佬 於 2020-3-26 01:31 PM 發表

中國不自量力,老美系後發先至
美國又贏!🤔

有預言家曾講過,全球爆發大疫証,美國繼疫証後會有另一天災,唔知地震定海潚,又或者火山爆發,好似係上年頭有朋友提過,我仲屌佢唔好嗡得就嗡,點知已經中咗兩關,天滅美國真係一d都唔奇

要搵傳染專家袁國勇何柏良,教下佢地點算

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2020-3-26 01:37 PM 發表
一些醫院被迫選擇性治療病人及分配...

即係話又要犧牲D老人家。
名人有錢人優先

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-3-26 01:19 PM 發表
美國周三單日增加超過1萬1千宗新症,死亡人數突破1千大關。大量病人湧往醫院求診,令醫療系統承受愈來愈大壓力。一些醫院被迫選擇性治療病人及分配...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200326/_2020032612200329007.jpg

侵侵話 : 尾國財雄勢大,國力深厚,再多 10 倍,100 倍甚至 1000 ...
好多美國國民錯信特朗普,仲未肯面對現實,有排搞

美國再次偉大

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-3-26 01:20 PM 發表
過2日就會超越中國排名世界第一
Very easy

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-3-26 01:26 PM 發表
根係源頭, 不過之前當流感計之ma
流感自動消失於無形

引用:
原帖由 港式片皮鴨 於 2020-3-26 01:58 PM 發表

流感自動消失於無形
之前電子煙白肺病都冇晒影

老尾都唔知有幾多人無驗,全驗可能以嚇死人

美國檢測試劑已經用完,以後都唔會有新增個案。

美國一定要win

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]