• 瀏覽: 33,440
  • 回覆: 224
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 市民甲 於 2020-3-26 12:21 PM 發表

証明新冠人人平等 查理斯請來的都是全英最好的醫療團隊
人地皇族可能有換肺服務的。一般人點比?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 dunnohowtodo 於 2020-3-26 05:05 PM 發表

呢件事正好反映出,係病毒面前,係冇分貴賤貧富
是否暗示左e個世界只有「衰野」係公平民主? 「好野」係要死霸爛覇?

回覆 引用 TOP

從影片睇查理斯 班人係唔係 唔解咗新冠係皮膚感染
https://www.youtube.com/watch?v=f_WoWdoX76Q

回覆 引用 TOP

老人家中招,非常危險

回覆 引用 TOP

英國佬話要全民感染嘛!

回覆 引用 TOP

傻佬遜話要6成人感染有抗體ma。。。查理豬點會冇你份

美國肺炎不認人, 英國蝗室人猿也沒豁免... 查你C蝗子都是想向國民示範如何確診來產生抗體, 英國國民要好好學習才是...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 劍13 於 2020-3-26 10:31 AM 發表

呢條人渣抵L死!
明明唔鐘意戴妃,就係唔敢反抗老母,而取人做老婆,臨老,女方要離婚,同新男友拍拖就整死人!

呢D正宗係天收!
咪含精噴人....

綠色殯葬回歸自然....

回覆 引用 TOP

中國武漢肺炎病毒害人害己!罪該萬死!
世界各國啲損失一定要中國賠償,或者將中國踢出聯合國!

4大超級武器已全部被搓乸(豬乸)掌握:
1-偷
2-呃
3-拐
4-騙
「蟍」害了! 你的「蟈」!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pp673445 於 2020-3-26 10:18 AM 發表

查理斯其實都幾慘,明明排第一,等咗71年都未登基

就算第日登基,都玩唔到幾耐
家下就係唔洗等啦,直接上天堂,仲正啦

回覆 引用 TOP

戴安娜親身錄製《戴安娜:她的自述》 被英王室禁播20多年
https://www.youtube.com/watch?v=uvUAwie6qXk

回覆 引用 TOP

其實病毒好勁,空氣傳播,無處不在!

回覆 引用 TOP

分分鐘白頭人送白頭人

回覆 引用 TOP

放心 佢哋成家人好長命嘅 老母而家95歲 仲做緊一國之君 老豆成百歲 反車都係輕傷

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 democrazyboy 於 2020-3-26 12:30 PM 發表

香港英奴快啲飛去祖家陪王子抗疫,機票皇室負擔。
機票自己錢都冇所謂啦 呢班漢奸死狗賊

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]