• 瀏覽: 40,880
  • 回覆: 224
  • 追帖: 3
+7
現今英國不值一提,等於中國的廣東省,洋奴性港燦才覺得有必要關注美國佬條靚仔

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-3-26 10:42 AM 發表
老太子

英國呢次大鑊咯...

herd immunity 

Mola

查理斯未有皇冠先中新冠

查理斯真慘,等唔到老太婆個皇冠,就得到個新冠

引用:
原帖由 eason1001 於 2020-3-28 11:56 AM 發表
而家西班牙因為個肺炎死左個公主,其他國家再因為咁而死左d 咩重要人物, 中國d 人民準備逃離國家都得,全世界都會出兵攻打呢個國家都似
最起碼,大陸人唔洗旨意,進入有領導人殉難的國家。

引用:
原帖由 sunnyip820 於 2020-3-28 02:44 PM 發表
真係未見過全世界擺工😂
世界性經濟衰退,幾可肯定;各國放水都無用,依家係人流、物流都locked down , 你估望住堆銀紙,就可以飽肚咩?!

引用:
原帖由 養和院彎 於 2020-3-28 05:06 PM 發表

陪伴真香港人成長。
與戴妃童話式的婚禮,舉世觸目~

引用:
原帖由 Wilsonnkl 於 2020-3-28 05:55 PM 發表

英國人人平等 ? 講笑吓 !
英國階級觀念比任何一個國家都強,有分皇室、貴族、封爵、紳士及平民之分,以前還有分工匠ˋ勞工、農奴階級,不同階級社會待遇不同。
就算以前香港殖民地時代,政府公務員階段觀念也很嚴重,都是沿用英國管理文法。 ...
人盡其材,各司其職,唔好咩?英治下的議員,質素高D,還是共治下的議員?問吓自己!!

引用:
原帖由 神仙洞 於 2020-3-28 06:49 PM 發表
特朗普最新視頻,見到他講嘢聲調及呼吸節奏,是否同以前唔同?是否瀨咗嘢?
自從佢做完Chinese Virus Testing , 出親嚟都行動遲緩,說話無晒火,恐怕......!!

哈哈!

附件

mmexport1585451812133.jpg(102.95 KB)

引用:
原帖由 膠面鵬 於 2020-3-26 10:23 AM 發表
天理循環,報應分明
一個世界級的大問題:美航空母艦上的病毒哪來的?這個問題,如果美國能說清楚,全世界都不用猜了。這條航母,今年一月份就離開美國到太平洋了。中國人是絕對不可能上去的,只有美國人,而且還不是一般美國人。那它上面的新冠肺炎誰傳播的?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]