• 瀏覽: 2,581
  • 回覆: 50
引用:
原帖由 六月飛釘 於 2020-3-26 08:42 AM 發表
以美國個種自大/自以為是/自以為大國任何事也可以解決冇有怕嘅心態,美國嘅情況只會越來越多人感染,越嚟越多人死亡。

面對自然(及自然災害),人類始終都係渺小嘅,話之你有幾多武器幾多錢,軍隊都打唔贏颳風海嘯。

雖然我都唔妥美國佬,不過見住美國人俾呢個癲佬玩撚死或無辜死亡,都感到好無奈。 ...
重申:美國人沒有一個是無辜的。

美國人容許國家製造化學武器用於戰爭,那麼自己死於自己製造的美國肺炎病毒是自作孽!

大美國人,你地要作賤冇人阻你。

記得聽總統話,party 唔好停。耶穌集會繼續攪!

乜野教堂爆滿非常好

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-3-26 08:54 AM 發表
排住隊做葬禮崇拜
我正想講,教堂逼滿人做喪禮

如果信佢咁做,過完復活節就是棺材逼爆教堂了...

呢條肥糕真係傻唔係扮,以而家疫情,5月完咗都未清得晒啦,仲要係醫療物資充足至得,你老味d人防疫意識又差,物資又短缺,仲要把口不停侮辱全球口罩最大出口國,你哋唔道歉紏正,唔使旨意有足夠口罩,6月都未得呀,發緊夢,都唔知點解又會有傻仔選佢做腫桶,垃L圾。

引用:
原帖由 都沒有 於 2020-3-26 08:32 AM 發表
特大總統有冇話係邊年復活節?
係咪講咁2021年

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-3-26 08:25 AM 發表

美國疫情迅速蔓延,新冠肺炎確診個案數目急升,惟美國總統特朗普(Donald Trump)擔心長期封鎖會導致經濟蕭條,矢言要在復活節前解封。特朗普未有提出任何科學上說得通的理據,僅稱復活節非常特別,所有..........

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2600718/%E3%80%90%E7%BE%8E%E5%9C%8B%E7%9 ...
笨  唔係浪得傻名

佢覺得美國人死左,三日後會復活

復活節美國全國齊齊升天不是很好嗎

咁搞法真係去見上帝。。。。

引用:
原帖由 cll4793 於 2020-3-26 11:15 AM 發表

重申:美國人沒有一個是無辜的。

美國人容許國家製造化學武器用於戰爭,那麼自己死於自己製造的美國肺炎病毒是自作孽!
美國政府係中東害佐幾多人?美國人無辜

美國總統果日出殯咪會迫爆lor
黑記肯定去迫

引用:
原帖由 保護森林 於 2020-3-26 01:41 PM 發表

美國政府係中東害佐幾多人?美國人無辜
美國人授權政府製造生化武器去殺人,美國人死於自己製造的病毒是自作孽,理所當然,死得其所,扺L死斯之謂也!!!!

都係睇住D教會選票啫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]