• 瀏覽: 16,094
  • 回覆: 193
+7
全世界都知美國放毒, 有線見佢大勢已去, 仲肯痴埋去咩

都on99,無錢米無戶口囉,咁低智,抵比人雞

供梁台長參考?

引用:
原帖由 中秋失控的白襪 於 2020-3-26 00:27 發表
我想知而家點搵工?
去蘋果囉~

我都轉左睇有線財經同新聞,質素不錯。

引用:
原帖由 haappy78901 於 2020-3-26 01:34 AM 發表
我剛cut左一個號碼,咁係咪代表香港死左一個人?
希望你家人能節哀順變.

引用:
原帖由 asimple 於 2020-3-26 12:09 AM 發表
有線電視財經資訊台上周五在網上發布新聞帖文,提到中移動用戶人數一個月內大跌超過725萬人,帖文提出疑問「咁多人,去咗邊?」,又在帖文中的ha...

油條新聞收視大跌,咁多人,去咗邊?
原因只有一個。

新聞來源連結:
ht ...
抵。撚。死。
👏👏👏👏👏
炒撚咗之後,「去咗邊?」
希望曱甴黑記真係去撚咗死!
👏👏👏👏👏

引用:
原帖由 asimple 於 2020-3-26 12:09 AM 發表
有線電視財經資訊台上周五在網上發布新聞帖文,提到中移動用戶人數一個月內大跌超過725萬人,帖文提出疑問「咁多人,去咗邊?」,又在帖文中的ha...

原因只有一個。

新聞來源連結:
ht ...
死仆街,公器私用,佢拍av鹹片一定抽水

引用:

原因只有一個。

新聞來源連結:
ht ...
因為好多人轉5G,以前好多3G,4G卡當然收返,你地去買果D幾日流量卡,本身都帶號碼的

而大陸上年又搞 攜號轉臺, 所以霸主中移動流失客戶好正常

好多人一人幾個號碼,我自己就有4個大陸號碼,見養住平,無去注銷

有線有無攪很錯呀,直接送佢青山啦

抵炒啦

唔係低智,係特登散播謠言,同太子站內乘客被消失同一手法。

引用:
原帖由 今天怪蝦米 於 2020-3-26 01:25 AM 發表

佢連一個電話,入到兩張電話卡都唔知
妓者咁低學歷,未見識過!

香港真正記者好少好少,大部份都是作者!

抵能死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]