• 瀏覽: 3,230
  • 回覆: 56
+3
新冠肺炎疫情在全球蔓延,海外確診病例快速增加。北京市政府周三(25日)召開疫情防控工作新聞發布會,宣布將境外輸入高風險國

今次亞爺都幫唔到香港,因大批海外留學生回港,加埋呢個星期又真是日日幾十單。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200325/bkn-20200325192639168-0325_00822_001.html

最高風險國家就是中共!就是共匪!

香港想成為亞洲最具影響力嘅城市,衝衝衝呀.

引用:
原帖由 kingscollege007 於 2020-3-25 09:46 PM 發表
被人洗腦洗得乾乾靜靜

居然冇印度同土耳其,呢2國其實好危險,唔驗當冇事

香港應該效法歐美國家關閉餐廳,酒吧,娛樂場所等。

依家到內地人驚香港人返去播毒,風水輪流轉呀。唔知內地會唔會因此而封關唔畀港人北上呢

引用:
原帖由 kingscollege007 於 2020-3-25 09:46 PM 發表
中國現在最安全。

引用:
原帖由 it99 於 2020-3-25 09:48 PM 發表

被人洗腦洗得乾乾靜靜
佢係深黃,無藥可救。

引用:
原帖由 johnwong9394 於 2020-3-25 09:43 PM 發表
新冠肺炎疫情在全球蔓延,海外確診病例快速增加。北京市政府周三(25日)召開疫情防控工作新聞發布會,宣布將境外輸入高風險國

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200325/photo/bkn-20200325192639168-0325_00822_001_01b.jpg?20200325200139

今次亞爺都幫唔到香港,因大批海外留學生回港,加埋呢個星期又真是日日幾十 ...
阿爺一直有實際幫香港架,晨早派來駱惠寧,深圳由2月24日起,每日送10萬口罩俾香港,
仲有駱惠寧又指示工聯會不忘初心,做返基層工作,例如製造口罩,務實地做實事..

引用:
原帖由 cheung3fung 於 2020-3-25 09:48 PM 發表
遲啲會有

引用:
原帖由 cheung3fung 於 2020-3-25 09:48 PM 發表
印度一定好多!

梗係啦.近排咁多曱甴子女從外國返港.香港衛生環境堪憂.

阿爺將香港列為高風險地區,其實很平常,
武漢爆疫初期,香港和澳門都禁止內地來客....
而家澳門都禁止香港人入境..

家陣每日有幾十個新增確診者, 都是從外地回流香港的物體, 而且牠們習慣不自律愛四處走播毒, 香港現在當然是高風險地區啊...

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]