• 瀏覽: 24,748
  • 回覆: 188
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2020-3-25 07:59 PM 發表
兩夫婦住公屋都要自殺, 真係慘, 住公屋冇錢交租房署都唔會趕走租客.
遲d下就到私樓嗰d,無工做無錢供樓用呼吸plan嗰批

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-3-25 07:22 PM 發表
柴灣發生雙屍命案,今日(25日)傍晚6時許,一名女子報案,指收到兄長的手機短訊,聲稱於環翠邨怡翠樓一單位與妻子自殺。警方

唔好呀夫婦緣份已盡,感到香港已冇希望連一萬都唔要住公屋都要尋死

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200325/bkn-20200325185249986-0325_0 ...
輸股票?

香港依家死氣沈沈,意志力低啲都頂唔順

住公屋人生勝利組啦仲咁睇唔開🙄

原來係金錢問題

黑暴加疫情!香港人已絶望

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-3-25 07:28 PM 發表
社工快跟進
社工要home work,未能跟進

痴瘋雙親?

引用:
原帖由 cityhunter201 於 2020-3-25 09:09 PM 發表

社工要home work,未能跟進
我相信佢哋係WH而唔係HW

最衰曱甴

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-3-25 19:22 發表
柴灣發生雙屍命案,今日(25日)傍晚6時許,一名女子報案,指收到兄長的手機短訊,聲稱於環翠邨怡翠樓一單位與妻子自殺。警方

唔好呀夫婦緣份已盡,感到香港已冇希望連一萬都唔要住公屋都要尋死

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200325/bkn-20200325185249986-0325_0 ...
sad.

引用:
原帖由 Retired2019 於 2020-3-25 07:31 PM 發表
希望佢系犯民議員同事,系教畜或者醫護畜都唔錯
我都係咁望!

引用:
原帖由 aasddfgg 於 2020-3-25 07:36 PM 發表
曱甴死全家
支持曱甴死全家

又一單

引用:
原帖由 ATA6038 於 2020-3-25 07:58 PM 發表
支持曱甴被自殺!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]