• 瀏覽: 11,395
  • 回覆: 89
  • 追帖: 3
+6
引用:
原帖由 9988hk 於 2020-3-25 05:59 PM 發表
天津新港海關近日截查一批從美國進口的燕麥種子,從78.93噸種子中檢出大量有害生物豚草的種子,是全國口岸首次。據悉,豚草...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200325/photo/bkn-20200325011753761-0325_00952_001_01b.jpg?20200325070544

天津新港海關近日截查一批從美國進口的燕麥種子,從78.93噸 ...
老尾好事唔做,壞事做盡,世人皆知,係漢奸走狗話唔知,亦都唔信!

老美專出口垃圾有毒食物.

你老味花旗狗,又係你,美國肺炎單野都未同你算賬,又黎搞糧食!!

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2020-3-26 03:14 AM 發表
極邪惡, 老美孟山都, 令很多印度農民破產自殺, 其方法是:
為了令你落疊, 好便宜賣基因改變了的種子輸出比你, 又平賣農藥、肥料, 都見豐收、農民以為好掂継續買, 若干年後, 你死喇, 加價, 農民頂唔信, 但已後悔莫及, 原因是, 由基因改造種子 種出來的 農作物的下代種子是不會結果的, 而農民初期落疊後已沒有留低沿用多年傳統可發芽結果的種子 , 那麼農民局買邪惡老美基因改造的種子才可經常下 ...
糧食戰係未來控制世界嘅方法

引用:
原帖由 9988hk 於 2020-3-25 05:59 PM 發表
天津新港海關近日截查一批從美國進口的燕麥種子,從78.93噸種子中檢出大量有害生物豚草的種子,是全國口岸首次。據悉,豚草...

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20200325/photo/bkn-20200325011753761-0325_00952_001_01b.jpg?20200325070544

天津新港海關近日截查一批從美國進口的燕麥種子,從78.93噸 ...
搵人偷偷地拎返去幫佢播種!

引用:
原帖由 無本生利 於 2020-3-25 11:58 PM 發表
咁仆街!一於唔好賣口罩、藥物及醫療產品給他們,封晒佢老尾關,連廁紙都唔好出口,咁冇恥!
要跟足尾國政策,俾返d有害嘅醫用產品賣俾佢,仲要高價!

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-3-25 11:02 PM 發表

你話有心定無意細菌害唔死中國返歸害返自己跟手又出毒種子
中國成語:害人終害己常常應驗👍🏻

引用:
原帖由 ookiroppi 於 2020-3-26 03:14 AM 發表
極邪惡, 老美孟山都, 令很多印度農民破產自殺, 其方法是:
為了令你落疊, 好便宜賣基因改變了的種子輸出比你, 又平賣農藥、肥料, 都見豐收、農民以為好掂継續買, 若干年後, 你死喇, 加價, 農民頂唔信, 但已後悔莫及, 原因是, 由基因改造種子 種出來的 農作物的下代種子是不會結果的, 而農民初期落疊後已沒有留低沿用多年傳統可發芽結果的種子 , 那麼農民局買邪惡老美基因改造的種子才可經常下 ...
早幾年已有doucmentary film 講印度農民破產自殺,就是受這些魔鬼攞怖!

世界上最「邪惡」的公司,揭秘孟山都做了些什麼?

約翰·奎尼:孟山都創始人

後來跨足了化工領域,據孟山都被挖出的機密文件記載,1966年,孟山都的科學家把魚放入含有PCB(多氯聯苯)的污水排放雪溪中,所有的魚在3分鐘內死亡。

反對多氯聯苯的居民

從1961年到1971年,孟山都憑藉着該公司的主要產品「落葉劑」和為美國核武器提煉鈈元素的軍事契機,與美國政府搭上了線。

當時美軍為了掃蕩一直躲在森林裏神出鬼沒的越南遊擊隊,將4000萬公升的「落葉劑」灑在越南的森林中,讓抵抗戰士無所遁形,使300萬人受到污染。

2011年一部紀錄片《苦澀的種子》(Bitter Seeds),就記錄了駭人聽聞的真相:在開放基改棉花到2011年為止,印度已經有超過30萬農民為債務所逼,喝農藥或是上吊輕生,印度農民的自殺率竟一度高達每30分鐘就有一名農民輕生!

老美一向都靠害,入口老美產品要小心。。。

引用:
原帖由 samndean 於 2020-3-25 07:32 PM 發表

好快你餐餐都要食豚草
P e t e r_H佢呢個人只食西人屎

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2020-3-26 12:22 AM 發表
或許對阿爺冇乜大影響,人盡皆知中國人什麼都吃,燕麥沒有咪改吃豚草囉,十三億人張開口,什麼都可以吃至"絕種"。
日本近年人口不斷下降可能係呢個原因

美國狗真係好仆街

老尾班杏加橙又播毒,不過車公好靈,美國肺炎生化病毒瀨晒屎,有版你睇

引用:
原帖由 樓上進擊的羔羊 於 2020-3-26 09:24 AM 發表

我唔知你係唔係香港人, 如果係我真心問點解你仲可以笑得出, 香港有九成嘅食品都係大陸進口, 當大陸如果糧食短缺我好想問下你對你有乜好處?你哋黃絲暴徒最無恥嘅地方就係喺呢一度, 有工做嘅時候就玩罷工冇嘢做嘅時候就去搵工搵唔到工嘅時候就鬧政府政府幫你嘅時候就話政府冇能, 但係你睇返新聞尋日二干幾億臨時撥款竟然有24個反對嘅議員反對, 你係咪仲要投票佢哋? 昨天公民黨公然開記招話要整死香港, 你係 ...
師兄講得好!講出良心公道話,講理據夠晒清楚

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]