• 瀏覽: 10,980
  • 回覆: 120
  • 追帖: 1
+6
引用:
原帖由 ckf2148 於 2020-3-25 01:24 PM 發表
如果港媒肯報出美國每日
全國死亡總人數,你地
會更驚嚇!!!!!
港媒點會報, 美國傳媒自己都唔會報啦.

點會死咁多人架!意大利死亡率真係超高

其實全球人種都有一個共同觀念,對死亡都有一種不明恐慌,怕面對死亡數字,其實到而家都死唔到全球10份1人,咁驚D 咩!

引用:
原帖由 tony.hk 於 2020-3-25 04:12 PM 發表
點會死咁多人架!意大利死亡率真係超高
等睇美國表現啦,呢d數字,相信老美會震撼世界!

RIP。。。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-3-25 04:23 PM 發表

等睇美國表現啦,呢d數字,相信老美會震撼世界!
美國更多。美國人冇錢是唔可以去醫院

引用:
原帖由 maoleitau 於 2020-3-25 01:44 PM 發表

大妓院連棺木都影唔到就話武漢一日死二千幾人
美奴仲話武漢燒屍過萬

引用:
原帖由 FENFAY 於 2020-3-25 02:04 PM 發表
這是哪份報紙?明明說的是75%死者未確診已死在家中.這樣的標題不道德.
未確診又點證明一定係咁嘅死因?!D人真係!

走啊

其實意國才是第一爆點,不過他們冇先公報!?

引用:
原帖由 SandyBB1995_2 於 2020-3-25 01:01 PM 發表
意大利新冠肺炎確診病例增至逾6萬宗,累計死亡逾6千人。意大利疫情最嚴重的城市倫巴第大區貝加莫市(Bergamo)市長喬治·哥里 (Giorg...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200324/_2020032412455628378.jpg

市長話,他們公報的死者中,每一個,其實還有四個是未確診已 ...
尾國遲早都係咁啦

引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-3-25 01:43 PM 發表
大陸人最鍾意遊意大利
噴泉周圍全部大陸人洗腳趾
原來意大利人鐘意飲洗腳水增壽我空運D過去點話啫

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]