• 瀏覽: 24,712
  • 回覆: 288
  • 追帖: 1
新型冠狀病毒肺炎(新冠肺炎)全球大流行,紐約州成為美國疫情爆心,紐約州新冠肺炎病例佔美國約5.5萬宗近半。紐約州醫院床位和呼吸機都極其短缺,單是呼吸機需求就達到數萬部,惟聯邦政府現時只能支援紐約州數百

要錢唔要命的美國聯邦政府,有錢救華爾街,無錢救病人的國度!

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2600161?r=cpstni

呼吸自由空氣

邊會無機,甘偉大嘅美國

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-3-25 10:42 AM 發表

呼吸自由空氣
對,空氣是免費的

回覆 引用 TOP

黃屍一定唔會回應,我肯定。

遲唔遲啲呀呢d吹水假聞~3大車厰轉型已在投產
中港假媒已與國際社會脫節

美國有的是精英、同印美鈔機 全球通用
x國有的是奴才、同印人仔機 全毛通用
勝負上天早已安排好😎😎😎
人權大國係咁架啦 

回覆 引用 TOP

叫台灣捐啦

舊年流感都死萬四人,死死下就慣,而且知道美國人口增長低是什麼原因吧。

美國係天堂,現世只是永生的過度而已。

http://hk.myblog.yahoo.com/peterwong827

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-3-25 10:46 AM 發表

遲唔遲啲呀呢d吹水假聞~3大車厰轉型已在投產
中港假媒已與國際社會脫節
死撚晒先運到過去醫院, 好有用呀.
唔係美國就唔洗搵韓國幫手啦死蠢.

回覆 引用 TOP

咪儍啦⋯你哋d智訊全一星期前的,還要經過左仔審查同修改先可報 出來的己非原物

美股彈2千点又袋一筆錢即時的就改不了

d美式熱狗炮轟華府做咩?華府無欠美國,講到華府好似欠佢地咁.

回覆 引用 TOP

侵侵你冇做錯到

回覆 引用 TOP

做美粉有私人飛機同遊艇🛥️玩⋯早加入早享受
:出身普通一世做奴,靠資助、自己同家人都好慘㗎~人生短暫,右爽過左

主題標籤 #新冠肺炎
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]