• 瀏覽: 5,731
  • 回覆: 121
+5
所以我十分支持對唔認自己是(中國人)的曱甴,中國領使館絕不求援!香港應取消回鄉証,改為(中國公民証)

而家係齊心協力,全民抗疫嘅時候

這樣的亂局都唔知要持續到幾時,真係好想快啲立23條!!!

大美國是這樣抗疫的,香港該學一學.

附件

Opera 快照_2020-03-25_085111_www.youtube.com.png(187.12 KB)

Opera 快照_2020-03-25_085111_www.youtube.com.png

Opera 快照_2020-03-25_085036_www.youtube.com.png(367.42 KB)

Opera 快照_2020-03-25_085036_www.youtube.com.png

「乞衣黃絲」有良知???

佢哋從來無呢樣嘢㗎喎
引用:
原帖由 Green 於 2020-3-25 08:40 AM 發表
趁疫亂港無下限  搖旗吶喊泯良知
新冠病毒全球蔓延,香港疫情形勢亦不容樂觀,據統計,香港感染個案已升至三百八十六宗,如唔加以控制,破千上萬唔會係危言聳聽,但係就喺全港人士眾志成城、齊心抗疫嘅時候,泛暴派及黑暴分子就趁特區政府積極抗疫,無暇顧及嘅時候,再次召集暴徒,藉以「7.21元朗事件」發生第八個月及「陳彥霖事件」第六個月為名,堵截香港主要街道、縱火焚燒滋事,泛暴派議員許智峯 ...

齊心抗暴保衞家園

剷除班泛暴已完區已完先,佢地根本就係推手,係後面吹雞推班廢青做爛頭卒,自己就坐享其成……

泛暴禍港,誤人子弟
速立23條,刻不容緩

引用:
原帖由 Green 於 2020-3-25 08:40 AM 發表

===================================================
亂港分子借疫亂港之心昭然若揭,無數港人對亂港分子更係深痛惡絕。黑暴至今港人需要了解真相,年輕一代更需看清事實真相,如今《哭泣的城市》將亂港分子嘅亂港事實暴露無遺,喺真相面前一切詭辯都係徒勞,亂港分子妄圖借疫亂港嘅詭計終將得不償失! ...
黑犯民激活曱甴喪C

引用:
原帖由 wilsonabcd 於 2020-3-25 08:57 AM 發表
所以我十分支持對唔認自己是(中國人)的曱甴,中國領使館絕不求援!香港應取消回鄉証,改為(中國公民証)
班走狗一廂情願想洋人收養,以為狂吠狂咬中國人,搏到洋人一笑、氹到鬼佬開心,就狗糧狗屋狗學位有着落....

可惜,美國不缺狗!本土已供過於求!!   唯有留在中國香港扮洋犬囉!

曱甴仔想表現勇武搏主子垂青,不過美英台鬥狗係非法嘅,勇武狗無用武之地呀!!

引用:
原帖由 Green 於 2020-3-25 08:40 發表
新冠病毒全球蔓延,香港疫情形勢亦不容樂觀,據統計,香港感染個案已升至三百八十六宗,如唔加以控制,破千上萬唔會係危言聳聽,但係就喺全港人士眾志成城、齊心抗疫嘅時候,泛暴派及黑暴分子就趁特區政府積極抗疫,無暇顧及嘅時候,再次召集暴徒,藉以「7.21元朗事件」發生第八個月及「陳彥霖事件」第六個月為名,堵截香港主要街道、縱火焚燒滋事,泛暴派議員許智峯 ...
老美就來亡國啦!!!香港黃畜曱甴死期到!!!

曱甴、漢奸死Q晒,香港才有救。

引用:
原帖由 Green 於 2020-3-25 08:40 發表
23條

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]