• 瀏覽: 20,999
  • 回覆: 424
  • 追帖: 2
新華旅遊一個二十八人摩洛哥旅行團,上周因摩洛哥關閉領空,無足夠機票,領隊及三名團友滯留當地至今近一周,其中一對夫婦要求港府不要遺忘他們。

dllmch,呢班垃圾真係無乚恥,點無恥法也不需多講,低質人種

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/instant/articles/detail/1230907/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E9%A6%99%E6%B8%AF-4%E6%B8%AF%E4%BA%BA%E6%BB%AF%E7%95%99%E6%91%A9%E6%B4%9B%E5%93%A5-%E6%B8%AF%E5%BA%9C%E5%88%A5%E9%81%BA%E5%BF%98%E6%88%91%E5%80%91

生而在世,有三“不笑”:
不笑天災,不笑人禍,不笑疾病。
立地為人,有“三不黑”:
育人之師,救人之醫,護國之軍。
DKLM 政府已經勸喻唔好外遊!

找泛民吧!

引用:
原帖由 共享陽光 於 2020-3-25 08:30 AM 發表

新華旅遊一個二十八人摩洛哥旅行團,上周因摩洛哥關閉領空,無足夠機票,領隊及三名團友滯留當地至今近一周,其中一對夫婦要求港府不要遺忘他們。

dllmch,呢班垃圾真係無乚恥,點無恥法也不需多講,低質人種

新聞來源連結: ...
吳稱,丈夫患糖尿病及高血壓,藥已吃完。又是同套剧本 有病还跑到非洲去玩?摩洛哥没有高血压糖尿病的药物吗?

呢個時世仲外遊,想帶病毒入香港?
而家求仁得仁啦

回覆 引用 TOP

剩低果3件揸咩護照先

去英國領事館求助啦

可以攞正牌無限期旅遊,貫徹去旅行去到盡既獅山精神,唔好咩

香港曱甴,時代垃圾!

WFC…去旅行呀拿!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 caorenjie 於 2020-3-25 08:37 AM 發表

吳稱,丈夫患糖尿病及高血壓,藥已吃完。又是同套剧本 有病还跑到非洲去玩?摩洛哥没有高血压糖尿病的药物吗?
走淨三個都仲有呢啲咁嘅case…咁之前嗰十幾廿個…個個肯定全部都身患絕症啦係嗎?

引用:
原帖由 相當熱情的樓主 於 2020-3-25 08:49 AM 發表

走淨三個都仲有呢啲咁嘅case…咁之前嗰十幾廿個…個個肯定全部都身患絕症啦係嗎?
哈哈哈。你講左我想講嘅野

回覆 引用 TOP

有事鍾無艷,無事夏迎春!3月初疫情已經蔓延全世界,明知自己要食藥就唔應該去旅行,仲去到非洲摩洛哥咁遠咁落後嘅地方,唔抵可憐!

引用:
原帖由 相當熱情的樓主 於 2020-3-25 08:49 AM 發表

之前可能都系重症患者 脑癌 白血病 尿毒症需紧急换肾

同帶手帶仲週街走既一樣無恥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 共享陽光 於 2020-3-25 08:30 AM 發表

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200325/_2020032507254634007.jpg

新聞來源連結: ...
明知歐美國家疫情嚴重,咁有閒情逸緻,走去旅行?噉咪繼續人生目標囉!唔使急!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]