• 瀏覽: 25,553
  • 回覆: 305
  • 追帖: 2
南韓總統文在寅與美國總統特朗普通電話,討論應對新型冠狀病毒疫情......

面對疫情,南韓都應接不暇,還要應付美國諸多苛索......

新聞來源連結:
https://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?ItemId=1276161&csid=261_367

熱賣及精選
菜菜子訓係抗疫物資除定黃底等侵侵未?! 今日韓國 明日台灣

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-3-25 07:40 AM 發表

南韓總統文在寅與美國總統特朗普通電話,討論應對新型冠狀病毒疫情......

新聞來源連結:
https://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?ItemId=1276161&csid=261_367 ...
保護費唔係唔俾呀?!

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.
睇錯,比南韓支援

回覆 引用 TOP

文在人 : 回能返90%軍費黎先傾啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-3-25 07:48 AM 發表

文在人 : 回能返90%軍費黎先傾啦
尾國 唔俾物資就撤兵?!

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-3-25 07:45 AM 發表

菜菜子訓係抗疫物資除定黃底等侵侵未?! 今日韓國 明日台灣
台灣已經每星期供應緊10萬個口罩比美國

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-3-25 08:09 AM 發表

尾國 唔俾物資就撤兵?!
重正
拆9埋套撒德走la

侵爺真係以為自己係世界皇帝
引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-3-25 07:40 AM 發表

新聞來源連結:
https://www.881903.com/Page/ZH-TW/newsdetail.aspx?ItemId=1276161&csid=261_367 ...

時間 - 是真理最好的檢驗,生命中的智者,也是一切虛實的答案,暈開了人性的真偽。
主人好肚餓,又冇野食,唯有剎狗食肉。  

引用:
期間特朗普提出希望韓方提供抗疫醫療設備,並指會協助韓方的物資在一天內獲批進口
嘩,真係幫左南韓好大忙

香港曱甴,時代垃圾!

堂堂一個大國,都要噉樣做?唔怕俾人笑呀。

香港有喎。來吧!

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-3-25 08:11 AM 發表

台灣已經每星期供應緊10萬個口罩比美國
甘少 最少每星期一千萬啦

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-3-25 08:11 AM 發表

重正
拆9埋套撒德走la
唔拆 但又唔俾韓仔拆 掂親都死

主題標籤 #新冠肺炎
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]