• 瀏覽: 17,755
  • 回覆: 77
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-3 08:53 AM 發表

所以西人國家無隱瞞架,唔似你地中共咁明知疫症人傳人都呃大陸人可防可控架

封大陸關無問題架,但要封人民,在西人文明國家就難d,西人只係要求人民合作啫,同貴國呢d奴隸制度國家不同 ...
網友 , 西人國家無隱暪 ?

所以話你無嘢叻 , 勝在臉皮厚 ! 2019年美國已有人死於美國肺炎 (愛回家) , 偽稱為不知名肺炎及電子煙病 !

老美政府不斷隱暪 , 拒驗, 卸責 ………

你咪睇吓所謂民主老美最終確診美國肺炎(愛回家)係幾多人 , 死幾多人囉 !

老美確診少過一百萬人或死亡人數少過十萬人都當你嬴喇  !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-3 11:57 AM 發表

奇怪,你點知2019年已經有?你驗過咩?結果呢?笑死
網友, 有時無知都係一種幸福 , 真係唔忍心點醒你 !

你知道世上有一種叫X光機照肺片嗎 ? 每一種嚴重疾病 , 專業嘅醫生都可以單從X光照嘅肺片估到七八成如到第幾期病情, 何種病 !

已有好多專業醫生 , 包括武漢嘅心肺科專家都睇過2019年所謂電子煙病死者嘅X光肺片 , 係同美國肺炎 (愛回家)嘅死者X光肺片係完全一樣架 !

自己上網查下喇 !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-4 02:48 PM 發表

笑死,乜你以為單憑x光機照到既肺片?

我依家就係問你,你有乜證據呀,又係得把口噏呀?笑死

睇返事實啦,事實係中共最遲已經十二月尾知道「中共病毒」可以人傳人,但隠瞞病情,等疫症經過春運客流蔓延至全世界。:smile_ ...
網友 , 你係都要俾人踢爆臉皮厚 , 大鄉里 , 何苦呢 ?

212網友餵埋你食飯 , 剛從網上找出X光肺片 ,鐵証電子煙病同美國肺炎死者肺片完全相同 , 俾哂你睇喇 , 你不如撲出嚟同212網友解釋下喇 !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-5 12:25 AM 發表

X光片可以知係乜病架?笑死

感冒都可以引肺炎架,你唔知架,笑死

重有你聽過肺炎鏈球菌末呀?又可以引起肺炎架。:sm ...
網友 , 專業嘅心肺科醫生睇咗病人嘅肺片或電腦斷層掃描之後 , 仍然唔知係乜嘢病 , 你唔好引人笑喇 !

感冒及其他病毒引起嘅肺炎, 病人X光肺片同新冠病毒有好大分別:

根據過百新冠病毒死者肺片實例可見, 病人會有磨砂玻璃樣班塊(肺實變 )及碎石路型態, 即係肺部間被血 、水、漿液的物質填滿,難以呼吸造成窒息死亡 !

成千上萬新冠病毒X光肺片實例 , 鐵証電子煙病與新冠病毒係同一樣病毒,仲唔係証據 ?

係得你唔識 , 靠吹水唔得架  !

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-4-5 12:46 AM 發表

佢夠鬼膽同我直球對決咩!
網友, 我都叫98網友直接覆你 !

但佢對住你卻只識龜縮 , 有乜計 !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-5 09:23 PM 發表

笑死,連一d基本常識都無

如果一將肺片可以分到係咪「中國病毒」,咁點解歐洲國家重要買大陸出品既劣質「中國病毒」測試濟呀?唔該你用下腦呀?笑死 ...
網友 , 依家係你先無基本常識, 驚死笑唔死其他網友呀 !

正如網友054D所言 , 輕症病者未影響到肺部 , 照X光及電腦斷層掃描都無用 , 但只要染有美國肺炎(愛回家 )病毒 , 就可用以用病毒試驗劑找到病者, 加以確診, 作進一步治療 !

係得你98網友唔識咋 !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-6 09:47 AM 發表

笑死,肺片係分唔到係乜菌引起肺炎架,你連咁既常識都無呀!

肺有花,可以係感冒,武漢肺炎,肺炎鏈球菌引起架,你單憑肺片點分呀,天才,笑死我 ...
網友 , 憑肺片分 ,  你唔識就問吓心肺科專業醫生喇 !

每一種嚴重致命疾病, 都有其特點 , 如美國肺炎嘅磨砂玻璃樣班塊同碎石路 , 可能只在病發後某時段內( 如10至20日)形成 , 只要係該時段造成此型態肺片 , 就可推斷為美國肺炎病患者了 !

係得你唔識咋  !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-6 12:28 PM 發表

你問下醫生啦,我就問咗啦,要種菌,要驗先可以確定係乜病架,天才

你以為睇「肺片」就可以確認係係乜病?去問下醫生啦,笑死 ...
網友 , 你唔應該去問醫生 , 應該去睇醫生 !

唔好遊花園喇 , 你即係否定咗2019年12月前美國已有美國肺炎 ( 愛回家) , 唔係新冠病毒源頭嘅說法?

時間係最佳証明, 到時大把網友拿你嚟鞭屍 !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-6 03:58 PM 發表

你憑乜肯定12月老美已經有「武漢肺炎」?

肺片x光?笑死

1月4日,武漢有姓黃大陸人既母親,已經用電腦掃描顯示她的肺部「已花」但醫院話「嚴重肺炎」而不「武漢肺炎」,因為末替黃母檢測該毒病,所以不能肯定。

你又話用肺片可以「睇到」既,咁點解重俾黃先生母照肺片?唔怕俾外國「專家」睇出咩?笑死:s ...
網友 , 連台灣, 日本 , 義大利等都推斷美國係源頭  , 2019年12月前老美有不知名肺炎 , 電子煙病 、白化肺病 , 自從有咗美國肺炎 , 以上肺病幾乎無哂, 原因咪就係發現三種肺病 , 大部份都係美國肺炎囉 !

由2020年1月23,日美國首宗確診, 至今只有兩個多月  美國已有34萬多宗確診, 唔係源頭搵鬼信咩?

仲有呀 , 現時美國只檢驗咗170萬人 ,  約五分一確診, 即係34萬人, 以此推算美國三億多人 , 即係現時已有6000萬人確診就差唔多 , 仲唔係源頭 ?

依家無足夠美國肺炎 (愛回家 )檢驗劑咋 !

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2020-4-6 04:10 PM 發表
特朗普害死美國人 叫國民洗手唔駛帶口罩
網友 , 起碼有九成美個人嘅死都應候入埋傻侵數 !

初步估計最終美國人確診超過六千萬人, 死亡人數過百萬不是夢  !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-7 08:46 AM 發表

你又作估仔,你所講既野完全係吹水,尤其係你所謂既義大利「專家」,係咪Giuseppe Remuzzi 醫生呀?

但根據佢所講,今次病毒「無可置疑地」源自武漢,大陸武漢一早係十月可能已經有疫症蔓延,所以外國軍人(包括美軍)去武漢參加比賽咪中咗招囉!

呢位Giuseppe R ...
網友 , 你講個位所謂義大利專家 , 可能未食藥啫 , 你得閒提吓佢喇 !

老美四月尾可能都過百萬確診 , 你點呃人老美唔係美國肺炎 (愛回家 ) 源頭呢 ?

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-7 12:53 PM 發表

可能係架,但係中共喉舌就係引述佢講己有野,重歪曲佢講既野,所以你先以為「義大利等都推斷美國係源頭 」啫!

我咪話俾你知,中共喉舌引述既果位意大利醫生已經明確指出病源係大陸啦

老美既病源,咪來自大陸囉,連大陸雲南學者既論文中已經有明確指出。 ...
網友 , 你咪當嗰件意大利G.R醫生係真神咁拜至得架 , 仲話甚麼斬釘截鐵嘅偉論?信到撞邪咁款 !

若果意大利G.R醫生話係你生父 , 咁你又走去叫爸爸嗎?

自己用多些腦 , 意大利同老美咁本事就唔會位列全球美國肺炎(愛回家 )確診第一 以及死亡人數第一喇 !

美國截至2020年4月7日 , 已有美國肺炎(愛回家 )36萬確診人數 , 話唔係源頭都無人信喇 !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-8 10:36 AM 發表

中共喉舌就係當佢係神,引用並曲解佢講既野,你問返中共佢係咪當佢係神啦,笑死

中共喉舌老屈就唔係新聞啦

我只係引述中共喉舌就係當佢係神呢個事實,而我亦引用被中共喉舌當佢係神既呢位意大利醫生斬釘切鐵地話大陸先係源頭。

你唔好再老屈意大利 ...
網友  , 邊有老屈意大利呢?依家餵埋你食飯嘞 !

( 環球時報)在2020年3月21日報道中 , 意大利米蘭薩科醫院生物醫學科學研究所所長西莫.加利博士 , 清楚指出過去率領醫學團隊,  通過中國52,種新冠肺炎病毒序列分析研究……

証實意大利被感染的源頭和中國沒有關係  , 估計2019年10月至11月前 意大利已出現人傳人感染新冠肺炎病毒 !

意大利得G.R一位醫生咩  ?自己上網查喇 !

網友  , 甚麼本人話呢 ?

本人引用嘅係西莫.加利(Massimo Galli )博士 , 而你所講嘅又係未食藥嘅朱塞佩.雪穆齊  ( Giuseppe Remuzzi. )  , 係兩個唔同嘅人嚟架 !

你識字嗎 ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-8 11:10 AM 發表

網友  , 邊有老屈意大利呢?依家餵埋你食飯嘞 !

( 環球時報)在2020年3月21日報道中 , 意大利米蘭薩科醫院生物醫學科學研究所所長西莫.加利博士 , 清楚指出過去率領醫學團隊,  通過中國52,種新冠肺炎病毒序列分析研究……

証實意大利被感染的源頭和中國沒有關係  , 估計2019年10月至11月前 意大利已出現人傳人感染新冠肺炎病毒 !

意大利得 ...
美國再次展現強國風範 :

全球感染美國肺炎 ( 愛回家 )超過五十萬人確診 ,  位列第一 ,  死亡人數過兩萬人  , 又係第一 ,  話唔係源頭都無人信喇 !

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]