• 瀏覽: 17,848
  • 回覆: 6
  • 追帖: 2
唔好,我地我好支持Trump連任
Trump連任必加速美國沒落,可能美爆支解

武漢8萬確診既數系中期 政府主動上門排查得來
美國是被動,所以美國起碼一早過100萬人感染
事實covid19就是來至美國

就系2019年8月在美國本土大爆發既電子煙"不明肺炎", WC畜美國主人CDC從未找出病因2019年9月就突然流感大爆發,比正常早了三個月
引用:
原帖由 tommy280 於 2020-3-26 11:09 AM 發表
今朝都6萬8 呢個禮拜就可 美國第一

中國內地既殯儀館,每日上限只可以燒3百條屍
你無理由唔知喎,你全全唔系排過咩?
引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-1 04:33 PM 發表

我睇事實啫,d測試盒咁唔準,得一,二成準,武漢只係一間武漢殯儀館一日都入幾千個骨灰甕。成個武漢有8間,但話死2000幾人。真係唔知點信,笑死

不過中共其實係一個宗教,宗教信仰既野你信者得救 ...

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-2 12:18 PM 發表

哦!全歐洲人對大陸試劑都無知,要退貨?至叻你地大陸人囉,笑死

呢d「有大陸特色」既試劑真係一定有「大陸特色的無問題」 ...
現在全世界90%國家都系用中國試劑,你唔知,因為你on9. 個別國家用錯方法,你睇開個垃圾媒體就吠到全有問題,洗你腦洗到變頭豬

,立場新聞?
同入面既內容,就知道,是畜生才會睇,無完文,佢9UP都得,其中一段

他重申,這些去年發生的嚴重肺炎個案,並未有被記錄為「武漢肺炎」,是因為當時沒有證據顯示「武漢肺炎」存在(none of these cases have been documented as Covid-19 because there was no evidence yet of the existence of Covid-19)。他並未有直接回應有關中國官媒試圖扭轉「新冠病毒源自中國」說法的查詢。

而為這段才咁長,上面的全系 英文 加中文字,真系立場新聞有立場,段字取意
好似扑街畜生睇既立場,show 人地全文email會死呀?

我只見到幾個英文 beyond a shadow of a doubt,no doubt
引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-7 08:46 AM 發表

你又作估仔,你所講既野完全係吹水,尤其係你所謂既義大利「專家」,係咪Giuseppe Remuzzi  醫生呀?

但根據佢所講,今次病毒「無可置疑地」源自武漢,大陸武漢一早係十月可能已經有疫症蔓延,所以外國軍人(包括美軍)去武漢參加比賽咪中咗招囉!

呢位Giuseppe R ...

我想拜登上場都搞唔好疫情,根本系成個制度問題,同總統無關

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-7-23 09:42 PM 發表

網友 , 同總統無關 ? 你講笑咋 ?

儍普從中國封城後個半月 , 乜都無做過 , 到老美爆發美國肺炎 ( 愛回家 ), 就只識賴中國 , 全副精神用在甩鍋 , 疫情尚未有絲毫改善即復工 、復市 、復課 、死多幾多美國人 ?

老美醫療水準近乎全球第一 , 但在儍普統率下全球肺炎確診第一 、死亡人數第一 , 不合常理 ,敗在主師 !

以依家計 , 老美已死14.5萬 , 儍普應佔首功 ! ...
美國系聯邦制,各州自己理自己,你想講各州州長都都好似特朗普咁能on9?

事實就係民主制度就是互拖後腿,加上美國教育制度,美國有錢既先接受到精英教育,其他90%低下階層美國人上既「快樂教育」,讀完出來同被小學畢業無咩分別

仲有醫療制度,美國有3000萬無買保險,買咗都唔夠比醫肺炎既錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]