• 瀏覽: 17,869
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-2 12:18 PM 發表

哦!全歐洲人對大陸試劑都無知,要退貨?至叻你地大陸人囉,笑死

呢d「有大陸特色」既試劑真係一定有「大陸特色的無問題」 ...
網友, 暫時其他國家嘅試劑都需要多次覆核 , 以防走漏確診病人 , 你唔講出嚟, 人哋就唔知你咁無知嘛 !

212網友已向你解釋咗包括香港、日本、美國等國家都要用多次試劑才確診到病人 !

証明大陸試劑無問題 !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-2 12:18 PM 發表

哦!全歐洲人對大陸試劑都無知,要退貨?至叻你地大陸人囉,笑死

呢d「有大陸特色」既試劑真係一定有「大陸特色的無問題」 ...
現在全世界90%國家都系用中國試劑,你唔知,因為你on9. 個別國家用錯方法,你睇開個垃圾媒體就吠到全有問題,洗你腦洗到變頭豬

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-2 08:10 PM 發表

網友, 暫時其他國家嘅試劑都需要多次覆核 , 以防走漏確診病人 , 你唔講出嚟, 人哋就唔知你咁無知嘛 !

212網友已向你解釋咗包括香港、日本、美國等國家都要用多次試劑才確診到病人 !

証明大陸試劑無問題 ! ...
哦!你係咪話歐洲國家家連醫護人員呢啲專業人士都唔「識」用大陸野?笑死?

咁真係留低俾返大陸人用啦

轉載
https://www.google.com.hk/amp/s/www.bbc.com/zhongwen/trad/amp/world-52102670

肺炎疫情:中國造新冠病毒測試盒為何在歐洲遭遇質量質疑

隨著新型冠狀病毒疫情從中國轉移到歐洲,中國從防疫產品消耗國變成輸出國,多國先後向中國訂購口罩、快速病毒試劑盒等,但有報道指一些國家反映中國生產的防疫用品品質欠佳。

捷克、馬來西亞和西班牙早前先後指出,從中國購買的病毒試劑盒凖確度低於製造商所稱的標凖。其中,西班牙一家研究所發現,該國從深圳一家名為易瑞生物的公司購得的試劑盒凖確度只有30%,遠低於生產商聲稱的80%。

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-2 08:21 PM 發表

哦!你係咪話歐洲國家家連醫護人員呢啲專業人士都唔「識」用大陸野?笑死?

咁真係留低俾返大陸人用啦

轉載
https://www.google.com.hk/amp/s/www.bbc.com/zhongwen/trad/amp/wor ...
網友 , 你仲好意思講歐洲、美國嘅醫護點專業 !

實情就係歐美藉口中國試劑準確低 , 又唔夠試劑, 歐美就可唔大規模檢驗國民 , 唔驗就當無事 !

玩緊掩耳盜鈴應酬自己國民咋 !

歐美醫謢最專業 , 所以美國最多美國肺炎(愛回家 )確診  ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-2 08:35 PM 發表

網友 , 你仲好意思講歐洲、美國嘅醫護點專業 !

實情就係歐美藉口中國試劑準確低 , 又唔夠試劑, 歐美就可唔大規模檢驗國民 , 唔驗就當無事 !

玩緊掩耳盜鈴應酬自己國民咋 !

歐美醫謢最專業 , 所以美國最多美國肺炎(愛回家 )確診  ? ...
笑死,歐洲百姓習慣自由啫,同你地大陸人習慣被奴疫當然不同

歐美醫護人員當然專業啦!大陸貨品質僞劣,有幾奇

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-2 11:59 PM 發表

笑死,歐洲百姓習慣自由啫,同你地大陸人習慣被奴疫當然不同

歐美醫護人員當然專業啦!大陸貨品質僞劣,有幾奇 ...
網友, 我梗係明白喇 !

歐美崇尚自由 :

自由免被隔離  !
自由免戴口罩  !
自由免卻檢疫  !
自由免卻封關  !

因此………

自由染病 !
自由入院  !
自由喪禮  !
自由火葬  !

梗係有中國驗劑都唔用喇  , 趕往投胎有乜計  ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-3 08:30 AM 發表

網友, 我梗係明白喇 !

歐美崇尚自由 :

自由免被隔離  !
自由免戴口罩  !
自由免卻檢疫  !
自由免卻封關  !

因此………

自由染病 !
自由入院  !
自由喪禮  !
自由火葬  !

梗係有中國驗劑都唔用喇  , 趕往投胎有乜計  ? ...
所以西人國家無隱瞞架,唔似你地中共咁明知疫症人傳人都呃大陸人可防可控架

封大陸關無問題架,但要封人民,在西人文明國家就難d,西人只係要求人民合作啫,同貴國呢d奴隸制度國家不同

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-3 08:53 AM 發表

所以西人國家無隱瞞架,唔似你地中共咁明知疫症人傳人都呃大陸人可防可控架

封大陸關無問題架,但要封人民,在西人文明國家就難d,西人只係要求人民合作啫,同貴國呢d奴隸制度國家不同 ...
網友 , 西人國家無隱暪 ?

所以話你無嘢叻 , 勝在臉皮厚 ! 2019年美國已有人死於美國肺炎 (愛回家) , 偽稱為不知名肺炎及電子煙病 !

老美政府不斷隱暪 , 拒驗, 卸責 ………

你咪睇吓所謂民主老美最終確診美國肺炎(愛回家)係幾多人 , 死幾多人囉 !

老美確診少過一百萬人或死亡人數少過十萬人都當你嬴喇  !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-3 09:23 AM 發表

網友 , 西人國家無隱暪 ?

所以話你無嘢叻 , 勝在臉皮厚 ! 2019年美國已有人死於美國肺炎 (愛回家) , 偽稱為不知名肺炎及電子煙病 !

老美政府不斷隱暪 , 拒驗, 卸責 ………

你咪睇吓所謂民主老美最終確診美國肺炎(愛回家)係幾多人 , 死幾多人囉 !

老美確診少過一百萬人或死亡人數少過十萬人都當你嬴喇  ! ...
奇怪,你點知2019年已經有?你驗過咩?結果呢?笑死

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-3 11:57 AM 發表

奇怪,你點知2019年已經有?你驗過咩?結果呢?笑死
網友, 有時無知都係一種幸福 , 真係唔忍心點醒你 !

你知道世上有一種叫X光機照肺片嗎 ? 每一種嚴重疾病 , 專業嘅醫生都可以單從X光照嘅肺片估到七八成如到第幾期病情, 何種病 !

已有好多專業醫生 , 包括武漢嘅心肺科專家都睇過2019年所謂電子煙病死者嘅X光肺片 , 係同美國肺炎 (愛回家)嘅死者X光肺片係完全一樣架 !

自己上網查下喇 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-3 09:15 PM 發表

網友, 有時無知都係一種幸福 , 真係唔忍心點醒你 !

你知道世上有一種叫X光機照肺片嗎 ? 每一種嚴重疾病 , 專業嘅醫生都可以單從X光照嘅肺片估到七八成如到第幾期病情, 何種病 !

已有好多專業醫生 , 包括武漢嘅心肺科專家都睇過2019年所謂電子煙病死者嘅X光肺片 , 係同美國肺炎 (愛回家)嘅死者X光肺片係完全一樣架 !

自己上網查下喇 ! ...
笑死,乜你以為單憑x光機照到既肺片?

我依家就係問你,你有乜證據呀,又係得把口噏呀?笑死

睇返事實啦,事實係中共最遲已經十二月尾知道「中共病毒」可以人傳人,但隠瞞病情,等疫症經過春運客流蔓延至全世界。

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-4 02:48 PM 發表

笑死,乜你以為單憑x光機照到既肺片?

我依家就係問你,你有乜證據呀,又係得把口噏呀?笑死

睇返事實啦,事實係中共最遲已經十二月尾知道「中共病毒」可以人傳人,但隠瞞病情,等疫症經過春運客流蔓延至全世界。:smile_ ...
網友 , 你係都要俾人踢爆臉皮厚 , 大鄉里 , 何苦呢 ?

212網友餵埋你食飯 , 剛從網上找出X光肺片 ,鐵証電子煙病同美國肺炎死者肺片完全相同 , 俾哂你睇喇 , 你不如撲出嚟同212網友解釋下喇 !

李顯龍:美國無法領導世界抗疫
http://www.takungpao.com.hk/international/text/2020/0331/432437.html

PM Lee:  Yes of course. You have the resources, you have the science, you have the influence, you have the soft power, and you have the track record of dealing with these problems convincingly and successfully, and in the greater good of many countries, not just the US. It is a pity not to put those resources to work now, to deal with this very grave challenge to mankind.

https://www.pmo.gov.sg/Newsroom/PM-interview-with-CNN

惶斯甲由盲撐尾角,學下新加坡總理先啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]