• 瀏覽: 17,819
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-31 02:36 PM 發表

中共官唔知乜嘢死因就唔俾百姓講嘢?多謝你突顯獨裁既真面目,笑死
網友 , 中共嘅潛規則的確係咁 , 低層嘅怕揹鍋 , 高層嘅怕暴亂 !

話分兩頭 , 今次美國肺炎 ( 愛回家 )嘅處理方法 ,小習好過傻侵多多聲 , 中國國民多過美國幾倍 , 死嘅人卻少好多!

仲有乜好撐 ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-31 10:10 PM 發表

網友 , 中共嘅潛規則的確係咁 , 低層嘅怕揹鍋 , 高層嘅怕暴亂 !

話分兩頭 , 今次美國肺炎 ( 愛回家 )嘅處理方法 ,小習好過傻侵多多聲 , 中國國民多過美國幾倍 , 死嘅人卻少好多!

仲有乜好撐 ? ...
咁咪即係你都同意中共怕揹鍋所以報細數,武漢只死二千幾人?信者得救啦,笑死

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-31 11:29 PM 發表

咁咪即係你都同意中共怕揹鍋所以報細數,武漢只死二千幾人?信者得救啦,笑死
網友 , 唔係報細數 , 係不排除未能反映事實真相 , 但誤差比例一定低過老美 , 估計老美依家已有過百萬患咗美國肺炎 ( 愛回家 ) , 只係唔夠試驗劑啫 !

美國最新民調拜登已領先傻侵6% , 若死過二十萬美國人 , 拜登已贏梗喇 !

本人估計美國大約死一百萬人喇 ! ( 已估少些 , 費時嚇親大家 )

理得佢,連任成功更好,絕對攬炒,好事。老尾人害人終害己,等看顏色革命在美燃燒最美麗的風景線。

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-1 12:17 PM 發表

網友 , 唔係報細數 , 係不排除未能反映事實真相 , 但誤差比例一定低過老美 , 估計老美依家已有過百萬患咗美國肺炎 ( 愛回家 ) , 只係唔夠試驗劑啫 !

美國最新民調拜登已領先傻侵6% , 若死過二十萬美國人 , 拜登已贏梗喇 !

本人估計美國大約死一百萬人喇 ! ( 已估少些 , 費時嚇親大家 ) ...
你話唔係?你代表中共講野?單係漢口殯儀館一日入五千個骨灰甕,要入最少三日。你話有幾倍「誤差」?笑死

依家歐洲各國都要退貨,話大陸既病毒試劑盒得2成準咋,你話大陸d數少過老美? 我只能多謝你既笑話

引用:
原帖由 無盡白滑的蛋 於 2020-4-1 12:38 PM 發表
理得佢,連任成功更好,絕對攬炒,好事。老尾人害人終害己,等看顏色革命在美燃燒最美麗的風景線。
網友 , 本人想早些睇到傻侵被控通俄而入獄嘛 !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-1 01:27 PM 發表

你話唔係?你代表中共講野?單係漢口殯儀館一日入五千個骨灰甕,要入最少三日。你話有幾倍「誤差」?笑死

依家歐洲各國都要退貨,話大陸既病毒試劑盒得2成準咋,你話大陸d數少過老美? 我只能多謝你既笑話 ...
網友 , 俾你做盡條數都係得五倍 ? 仲要所有死者都當肺炎死 ( 包括交通意外 、心臟病 , 自殺 , 癌症 ) !

老美2019年6月已有大把美國人死於美國肺災(當時稱不知名肺炎及電子煙病 ) , 誤差早就過咗十倍喇 !

你咪睇吓埋單計數老美及中國誰死得人多囉 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-1 02:15 PM 發表

網友 , 俾你做盡條數都係得五倍 ? 仲要所有死者都當肺炎死 ( 包括交通意外 、心臟病 , 自殺 , 癌症 ) !

老美2019年6月已有大把美國人死於美國肺災(當時稱不知名肺炎及電子煙病 ) , 誤差早就過咗十倍喇 !

你咪睇吓埋單計數老美及中國誰死得人多囉 ! ...
五倍?你話啫!外銷既病毒試劑盒就話有2成準啫,係人都知大陸貨外銷質素好過內銷好多架啦,大陸用既病毒試劑盒有冇1成準真係唔敢肯定架

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-1 02:21 PM 發表

五倍?你話啫!外銷既病毒試劑盒就話有2成準啫,係人都知大陸貨外銷質素好過內銷好多架啦,大陸用既病毒試劑盒有冇1成準真係唔敢肯定架 ...
網友 , 邊得閒同你計試劑準確度 ?

中國 : 試劑準確度低 ( 你講咋  )

老美 : 直頭唔敢用試劑  ( 當流感玩掩耳盜鈴 )

計死人喇 , 你咪睇吓埋單計數邊個死得人多囉 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-1 02:32 PM 發表

網友 , 邊得閒同你計試劑準確度 ?

中國 : 試劑準確度低 ( 你講咋  )

老美 : 直頭唔敢用試劑  ( 當流感玩掩耳盜鈴 )

計死人喇 , 你咪睇吓埋單計數邊個死得人多囉 ! ...
唔用試劑?你話大陸既「確診」數據係得把口噏架?笑死

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-1 02:38 PM 發表

唔用試劑?你話大陸既「確診」數據係得把口噏架?笑死 ...
網友 , 點講你都唔信架喇 , 咪費時以試劑作準囉 !

死人數字準些嘛  !

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-4-1 03:06 PM 發表

盲毛!
美國用試劑都要check三次先作準。
網友 , 你得閒幫我教吓盲毛都好 !

佢真係乜都唔識架 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-1 04:24 PM 發表

網友 , 點講你都唔信架喇 , 咪費時以試劑作準囉 !

死人數字準些嘛  !
我睇事實啫,d測試盒咁唔準,得一,二成準,武漢只係一間武漢殯儀館一日都入幾千個骨灰甕。成個武漢有8間,但話死2000幾人。真係唔知點信,笑死

不過中共其實係一個宗教,宗教信仰既野你信者得救

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]