• 瀏覽: 17,823
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-29 06:34 PM 發表

網友 , 估唔到你除咗唔識字之外 , 數學又差 、人又懶, 係得臉皮厚 , 咁點攪呀 ?

武漢封城於2020年1月23日, 而春運假係2020年1月24日至31日(後延至2月2日) , 23號先剩24號先識唔識分?

2019年12月尾至武漢2020年1月23日封城, 印證咗本人所提嘅不足一月已封城嘅事實, 23日係未夠一個月, 使唔使解釋 ?

美國於2020年1月21日首宗確診美國肺 ...
乜你連貴國春運幾時開始都唔知呀?笑死

就算你無知,都上網check 下大陸既春運幾時開始啦。大陸春運早於1月10日已經開始啦,所以藍色人正一盲毛,毫無分析力,真易呃

中共一早已經於十二月底知人傳人(李文亮醫生一早公開),但要要1月尾先封,d帶病既人一早經春運客流走咗幾不多成二個星期啦,d病散播去哂全世界啦

轉載
https://baike.baidu.com/item/2020年春运

2020年春運
2020年春運從2020年1月10日(臘月十六)開始,到2020年2月18日(正月二十五)結束,共40天,節前15天,節后25天。國

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-29 10:05 PM 發表

乜你連貴國春運幾時開始都唔知呀?笑死

就算你無知,都上網check 下大陸既春運幾時開始啦。大陸春運早於1月10日已經開始啦,所以藍色人正一盲毛,毫無分析力,真易呃

中共一早已經於十二月底知人傳人(李文亮醫生一早公開),但要要1月尾先封,d帶病既人一早經 ...
網友 , 你眼大得滯睇唔到 ? 我井60 係寫春運假唔係春運呀 !

鬼知你係綜援人仕 , 唔使假期都可以周園溜咩?

至於你提嘅春運時間就更加笑話 , 比春運假早15日 ?1月10先開始 , 到1月21日美國才首宗確診 , 何來已散播去晒全世界呢 ?

估計10艘公主號同航母散播美國肺炎 ( 愛回家 ) 可信性高十倍都唔止喇 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-29 10:39 PM 發表

網友 , 你眼大得滯睇唔到 ? 我井60 係寫春運假唔係春運呀 !

鬼知你係綜援人仕 , 唔使假期都可以周園溜咩?

至於你提嘅春運時間就更加笑話 , 比春運假早15日 ?1月10先開始 , 到1月21日美國才首宗確診 , 何來已散播去晒全世界呢 ?

估計10艘公主號同航母散播美國肺炎 ( 愛回家 ) 可信性高十倍都唔止喇 ! ...
九唔搭八,乜叫「春運假」呀?

可能你係印度人,以為係你地既「春運假」,你一定唔係「中國人」所以你唔知華人點過農曆新年。

公主號既零號病人咪係來自武漢

根據大陸數據1月10日春運首日已經有6960.9萬人 坐了,而武漢係大陸南北運輸中心

在1月26日已經有500萬人離開咗走向世界。結果成功播毒到全世界

轉載
https://m.mingpao.com/ins/兩岸/article/20200126/s00004/1580052102954/ 【武漢肺炎】武漢市長-逾500萬人離開武漢

武漢市長周先旺今日(26日)表示,目前有500多萬人離開武漢,另有900萬人仍留在市內,估計武漢確診病例有可能再增加約1000宗。

https://baike.baidu.com/item/2020年春运
2020年1月10日,春運首日全國發送旅客6960.9萬人次。

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-30 01:02 AM 發表

九唔搭八,乜叫「春運假」呀?

可能你係印度人,以為係你地既「春運假」,你一定唔係「中國人」所以你唔知華人點過農曆新年。

公主號既零號病人咪係來自武漢

根據大陸數據1月10日春運首日已經有6960.9萬人 坐了,而武漢係大陸南北運輸中心:smile_42 ...
網友 , 你仲好意思講零號病人? 即係搵源頭喇 !

隨便上網都查到武漢患美國肺炎嘅零號病人 , 就係2019年世界軍人運動會嘅美國女兵 !

你知嗎 ? 運動強國美國竟然零金牌, 網傳派出嘅係生化兵呀 , 藉參賽之便播毒武漢 !

可惜 , 美國肺炎 (愛回家 ) , 美國依家 引火自焚 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-30 08:34 AM 發表

網友 , 你仲好意思講零號病人? 即係搵源頭喇 !

隨便上網都查到武漢患美國肺炎嘅零號病人 , 就係2019年世界軍人運動會嘅美國女兵 !

你知嗎 ? 運動強國美國竟然零金牌, 網傳派出嘅係生化兵呀 , 藉參賽之便播毒武漢 !

可惜 , 美國肺炎 (愛回家 ) , 美國依家 引火自焚 ! ...
大陸「學者」咪係佢既「論文」中揾咗啦。老美病毒祖孫三代病毒源自武漢同廣東

你呢?你有無論文去指出你所講既女兵係乜病呀?你攞出來啦。有冇呀

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-30 09:15 AM 發表

大陸「學者」咪係佢既「論文」中揾咗啦。老美病毒祖孫三代病毒源自武漢同廣東

你呢?你有無論文去指出你所講既女兵係乜病呀?你攞出來啦。有冇呀 ...
網友 , 老美病毒何止三代 , 足足有五代 , 或可稱為五大家族 , 絕對係美國肺炎( 愛回家 ) 嘅源頭 !

至於網傳美國女兵係零號病人 , 由於美國已即時專機接走女兵回國 , 亦拒絕交人檢驗 , 當然難有相關論文 !

論文太長驚你悶 , 你可睇 題為 ( 新冠病毒溯源指向美國 ?電子煙背了大黑鍋 ? )

此8分鐘短片係親美國嘅台灣電視節目 , 片中藥理學教授潘懷宗清楚指出美國係源頭, 早在2019年6月電子煙病死實為美國肺炎 (愛回家 )病例 !

連親美嘅台灣及日本 專家都咁講 , 仲有假 ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-30 07:55 PM 發表

網友 , 老美病毒何止三代 , 足足有五代 , 或可稱為五大家族 , 絕對係美國肺炎( 愛回家 ) 嘅源頭 !

至於網傳美國女兵係零號病人 , 由於美國已即時專機接走女兵回國 , 亦拒絕交人檢驗 , 當然難有相關論文 !

論文太長驚你悶 , 你可睇 題為 ( 新冠病毒溯源指向美國 ?電子煙背了大黑鍋 ? )

此8分鐘短片係親美國嘅台灣電視節目 , 片中藥理學教授潘懷宗清楚指出美國係源頭 ...
可能你唔知乜叫論文

你所謂既三代又好,5代又好,係中共「學者」既「論文」已經好清楚列出係大陸源頭

你d「網傳」就得笑

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-30 11:59 PM 發表

可能你唔知乜叫論文

你所謂既三代又好,5代又好,係中共「學者」既「論文」已經好清楚列出係大陸源頭

你d「網傳」就得笑 ...
網友 , 又(論文)又(學者) ,仲要係中共二打六個隻?算罷喇 !

就係本港都有件( 學者 ) ,  肯定寫過唔少論文添 , 叫袁大炮呀 ! 早排撲出嚟話新冠肺炎源頭係大陸 , 依家龜縮咗喇 , 話不敢惹政治喎 !

俾本版網友都插到暈喇 , 去美國搶狗糧咋  , 袁大炮無料扮四條 , 你唔係咁蠢 , 信( 學者 )個招牌呀?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-31 08:38 AM 發表

網友 , 又(論文)又(學者) ,仲要係中共二打六個隻?算罷喇 !

就係本港都有件( 學者 ) ,  肯定寫過唔少論文添 , 叫袁大炮呀 ! 早排撲出嚟話新冠肺炎源頭係大陸 , 依家龜縮咗喇 , 話不敢惹政治喎 !

俾本版網友都插到暈喇 , 去美國搶狗糧咋  , 袁大炮無料扮四條 , 你唔係咁蠢 , 信( 學者 )個招牌呀? ...
起碼佢既論文上到[url=researchgate.net]researchgate.net[/url]先,你呢?

果件學者講真話不過俾中共迫認錯同李文亮醫生一樣啫。大陸人真陰公

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-31 09:21 AM 發表

起碼佢既論文上到researchgate.net先,你呢?

果件學者講真話不過俾中共迫認錯同李文亮醫生一樣啫。大陸人真陰公 ...
網友 , 大陸人有幾陰公呢 ?

依家你祖國 ( 老美 ) , 美國肺炎(愛回家 )已確診超過十六萬 , 傻侵仲話死少過十萬美國人多謝上帝咁滯 , 內地死幾千人咋 !

美國人依家嗌緊呼吸機都無, 咁就真係陰功勒 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-31 10:40 AM 發表

網友 , 大陸人有幾陰公呢 ?

依家你祖國 ( 老美 ) , 美國肺炎(愛回家 )已確診超過十六萬 , 傻侵仲話死少過十萬美國人多謝上帝咁滯 , 內地死幾千人咋 !

美國人依家嗌緊呼吸機都無, 咁就真係陰功勒 ! ...
中共話在武漢有2000幾人死於「中共病毒」,但結果去武漢殯儀館領骨灰甕既人大排長龍,排幾日,而殯儀館入骨灰甕大大多於2000幾。

大陸人已經有家人病死,重要被中共官警告唔可以講嘢。可能你認為係「幸福」掛

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-31 10:51 AM 發表

中共話在武漢有2000幾人死於「中共病毒」,但結果去武漢殯儀館領骨灰甕既人大排長龍,排幾日,而殯儀館入骨灰甕大大多於2000幾。

大陸人已經有家人病死,重要被中共官警告唔可以講嘢。可能你認為係「幸福」掛 ...
網友 , 由幾時開始所有死亡都入晒肺炎數架?交通意外、心臟病 、癌症全部無哂 ?

無得講嘢幸福些抑或無呼吸機用幸福些 , 你問下嗰班確診咗(美國肺炎愛回家 )嘅美國人先喇 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-31 12:12 PM 發表

網友 , 由幾時開始所有死亡都入晒肺炎數架?交通意外、心臟病 、癌症全部無哂 ?

無得講嘢幸福些抑或無呼吸機用幸福些 , 你問下嗰班確診咗(美國肺炎愛回家 )嘅美國人先喇 ! ...
如果係正常死亡,中共又唔俾人講嘢?會唔會太過此地無銀三百兩, 算把啦!

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-31 01:07 PM 發表

如果係正常死亡,中共又唔俾人講嘢?會唔會太過此地無銀三百兩, 算把啦!
網友 , 你第一日識中共咩 ?

中共低層幹部唔知乜野死因 , 先阻止發聲就唔使揹鍋 , 確有不足之處, 毋須無限放大 !

你咁得閒回帖子 ? 不如衝返去你祖國( 美國 )幫手喇 , 呢鋪美國肺炎 (愛回家 ), 隨時死幾十萬美國人架 !

記得帶埋香港班黑衣暴徒 、天使 、政棍  、黑記去呀 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-31 01:57 PM 發表

網友 , 你第一日識中共咩 ?

中共低層幹部唔知乜野死因 , 先阻止發聲就唔使揹鍋 , 確有不足之處, 毋須無限放大 !

你咁得閒回帖子 ? 不如衝返去你祖國( 美國 )幫手喇 , 呢鋪美國肺炎 (愛回家 ), 隨時死幾十萬美國人架 !

記得帶埋香港班黑衣暴徒 、天使 、政棍  、黑記去呀 ! ...
中共官唔知乜嘢死因就唔俾百姓講嘢?多謝你突顯獨裁既真面目,笑死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]