• 瀏覽: 17,756
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-3-26 08:41 PM 發表

我比誰都清楚是先有畜牲, 後有屠夫。

每個屠夫背後都有一堆畜牲

畜牲不滅, 屠夫不除!
網友,十四億人只得兩類,屠夫同畜牲 ?

你講嘢俾些水準喇 !

我話傻侵會羸,不見民調反升了嗎?美國國內黃絲佔了大多數.而拜登只係希拉利2.0仲要弱d.

引用:
原帖由 剛峰 於 2020-3-28 09:33 AM 發表
我話傻侵會羸,不見民調反升了嗎?美國國內黃絲佔了大多數.而拜登只係希拉利2.0仲要弱d.
網友, 傻侵對拜登 ,原本會贏嘅 !

但美國肺炎若果確診一路燒落去, 超過一百萬人數,死亡人數只要過萬人 , 大選前半月小習再爆出真相係傻侵隱瞞 !

美國人為求洩憤,到時就拜登贏架喇 !

牌面睇 ,美國超過一百萬人確診美國肺災 ( 愛回家 ) 無難度 !

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-3-28 02:24 PM 發表

九千萬共產黨是屬於 屠夫 那一類!

十四億是另外那一類!https://news.discuss.com.hk/images/smilies/default/smile_44.gif
網友, 香港都係屬於中國架, 你係香港人?

你認為自己係屠夫或畜牲?

你係咋,我唔認架 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-24 07:14 AM 發表
傻普謊話連篇,吹水卸膊 ,蒙陷中國為美國肺炎源頭 ,隱暪疫情害死美國國民, 連自己友共和黨都頂唔順出廣告勁插佢 !

美國優先 ?美國肺炎目前確診已過四萬宗, 估計四月中前必可超越中國喇 !

國民死幾多都視作閒事嘅傻普,終於自作孽 ! ...
連中共崔大使都認錯,你唔知?

轉載
https://www.hk01.com/即時中國/451407/新冠肺炎-駐美大使崔天凱-病毒來自美軍的說法-瘋狂

崔天凱上周二(17日)接受AXIOS和HBO聯合節目的採訪,就新冠肺炎疫情等問題發表看法。對於早前傳出「病毒來自美國軍方實驗室」的言論,他曾於2月9日在電視節目中稱這樣的「瘋狂謠言」十分危險。他在這次採訪中重申,這是他的一貫立場,當時這樣認為,現在依然這樣認為。

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-3-28 06:18 PM 發表

人需要 選票、自由、民主、人權、公義、良知、尊嚴, 畜牲唔需要!

你自己對號入座啦!
網友, 嗰問題係你將中國人分為兩類人嘛 ?

若你係香港人 , 咁你都未答我你屬於屠夫抑或畜牲,等緊你回答呢 ?

本人如何對號入座 , 由此至終反對你只分兩類人 , 本人既非屠夫亦不是畜生 !

本人應屬仗義執言嘅網上時事評論員 !

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-28 05:42 PM 發表

連中共崔大使都認錯,你唔知?

轉載
https://www.hk01.com/即時中國/451407/新冠肺炎-駐美大使崔%E ...
網友 , 崔大使係乜水? 未食藥啫 !

事實勝於雄辯 , 早在2019年9月前 , 美國已有數以萬計死於 (不明肺炎 )同電子煙病 , 死後X光肺片顯影同新冠肺炎完全相同 !

騙得了誰 !

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-3-28 06:44 PM 發表
中華人民共和國人有兩類, 畜牲或屠夫!

要成爲香港人, 要識得唱曬成首 《榮光》, 仲要需要選票、民主、自由、公義、良知、人權、尊嚴

你自己對號入坐啦! ...
網友 , 俾些常識好唔好 ?

本人手上有張香港永久性居民身份證, 已經成為香港人喇 !

至於你話識唱(榮光)個班多數係黑衣暴徒、天使 、監犯、傻人、政棍、黑記、冷氣軍師, 咁你係邊類呢?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-28 06:43 PM 發表

網友 , 崔大使係乜水? 未食藥啫 !

事實勝於雄辯 , 早在2019年9月前 , 美國已有數以萬計死於 (不明肺炎 )同電子煙病 , 死後X光肺片顯影同新冠肺炎完全相同 !

騙得了誰 ! ...
你更加連乜水都唔係?連崔天凱都唔識?

用返你既邏輯,事實勝於雄辯,大陸每年有8萬8千人死於(不明肺炎),原來真係「中國病毒」

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-3-28 07:21 PM 發表

你更加連乜水都唔係?連崔天凱都唔識?

用返你既邏輯,事實勝於雄辯,大陸每年有8萬8千人死於(不明肺炎),原來真係「中國病毒」 ...
網友 , 崔大使只係駐美大使 , 小習多數搵較廢嘅人去較廢嘅國家 , 二打六鬼知佢乜水 ?

你舉嘅例有分別 , 過往中國八萬多死於不明肺炎 , 但無人指出死者X光肺片同新冠病毒死者完全相同嘛 !

但美國死於(不明肺炎)同電子煙嘅X光照片, 有部份同死於美國肺災(愛回家)係完全相同架 !

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-3-28 07:14 PM 發表

我認爲你只係中華人民共和國人, 因爲我懷疑你並唔符合成爲香港人嘅條件!
網友 ,俾些討論水準喇 !

本人有香港身份證就係香港人喇 !

至於你嘅懷疑係無意思架 , 咁你都未答我你係屠夫抑或畜牲呢 ?

若兩者都不是 ,按你邏輯,咁你唔係中國人同香港人喇 ?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]