• 瀏覽: 17,754
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
武漢8萬確診既數系中期 政府主動上門排查得來
美國是被動,所以美國起碼一早過100萬人感染
事實covid19就是來至美國

就系2019年8月在美國本土大爆發既電子煙"不明肺炎", WC畜美國主人CDC從未找出病因2019年9月就突然流感大爆發,比正常早了三個月
引用:
原帖由 tommy280 於 2020-3-26 11:09 AM 發表
今朝都6萬8 呢個禮拜就可 美國第一

美國肺炎

引用:
原帖由 tommy280 於 2020-3-26 11:09 AM 發表
今朝都6萬8 呢個禮拜就可 美國第一
網友, 我早就叫意大利行開些喇 !

美國肺災真正學名( 愛回家 )  !  

當然係美國優先排第一喇 !

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-3-26 11:22 AM 發表
武漢8萬確診既數系中期 政府主動上門排查得來
美國是被動,所以美國起碼一早過100萬人感染
事實covid19就是來至美國

就系2019年8月在美國本土大爆發既電子煙"不明肺炎", WC畜美國主人CDC從未找出病因2019年9月就突然流感大爆發,比正常早了三個月

...
網友, 分析正確 !

暫時只得六萬多確診只因不夠美國肺炎驗劑, 快些叫馬雲捐多幾百萬套驗劑, 復活節前要過百萬確診都無難度呀 !

美國依家都過百萬未驗嘅確診者喇 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-26 10:43 AM 發表

傻普最新講話 :希望復活節時教堂可以迫爆美國人 !

有咁嘅總統, 美國想唔做美國肺災確診人數一哥都難喇!

估計復活節前已可達標 !
趕住投胎復活

唔好呀! 望都望傻普連任啦。咁嘅傻佬做美國總統,對世界有利!

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-3-26 11:19 AM 發表
唔好,我地我好支持Trump連任
Trump連任必加速美國沒落,可能美爆支解
呢個任期完結前就完成美爆支解的任務,冇須再連任

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-24 02:23 PM 發表

網友 , 侵侵明屈小習,賴中國延誤疫情 , 其實老美至係新冠病毒嘅源頭 !

點解中國大把證據都肯食死貓? 侵侵真係當小習係傻仔 ?

小習早已佈下殺着 , 等老美死緊幾萬人, 美國人寃聲呼天 , (好朋友) 大選前兩星期左右, 排山倒海嘅美國肺炎証據就會係網上任睇 !

小習要幫(好朋友) 助選嘛 !

大家唔係以為小習嘅江山係祖傳卦 , 侵侵想玩小習梗係要找數喇 ! ...
師兄,侵侵不連任又怎可看見美國內戰及沉淪呢!!
所以在下都支持侵侵連任的。。。
否則沒有了(建國川)台戲又邊到好睇呢!?

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-3-26 01:12 PM 發表

你好怕傻侵連任咩? 點解嘅
網友 , 本人心存善念 !

傻普重視股市及總統大選多過疫情 ,因佢嘅隱暪疫情害死幾多人?

你好想佢連任? 美國肺炎(愛回家) 後, 恐怕無望矣!

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-3-26 01:24 PM 發表

師兄,侵侵不連任又怎可看見美國內戰及沉淪呢!!
所以在下都支持侵侵連任的。。。
否則沒有了(建國川)台戲又邊到好睇呢!?
網友, 但係我想睇傻普連任失敗, 並控告通俄入獄台戲噃 !

戲種唔同 , 各有所好 , 加上傻普連任 , 美國內亂衰落雖然好睇 , 但恐怕香港班黑衣暴徒唔會停 , 攬炒埋香港嘛 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-26 02:34 PM 發表

網友, 但係我想睇傻普連任失敗, 並控告通俄入獄台戲噃 !

戲種唔同 , 各有所好 , 加上傻普連任 , 美國內亂衰落雖然好睇 , 但恐怕香港班黑衣暴徒唔會停 , 攬炒埋香港嘛 ! ...
美亂、武台、伏港。。。
成套伏虎降魔拳睇晒,精彩過睇國家的武術表演。。。🤣🤣🤣

引用:
原帖由 請你說真話 於 2020-3-26 05:48 PM 發表
本人心存善念, 所以知道共產黨毒瘤一日不除, 14億癌細胞一日不滅, 地球都未能康復!
網友 , 共產黨係咪毒瘤可以慢慢討論!

不過 , 稍有常識都知唔會十四億人都共產黨員喇, 除去做乜呢?

你吹水都俾些水準嘛 !

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]