• 瀏覽: 17,760
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-6 03:58 PM 發表

你憑乜肯定12月老美已經有「武漢肺炎」?

肺片x光?笑死

1月4日,武漢有姓黃大陸人既母親,已經用電腦掃描顯示她的肺部「已花」但醫院話「嚴重肺炎」而不「武漢肺炎」,因為末替黃母檢測該毒病,所以不能肯定。

你又話用肺片可以「睇到」既,咁點解重俾黃先生母照肺片?唔怕俾外國「專家」睇出咩?笑死:s ...
網友 , 連台灣, 日本 , 義大利等都推斷美國係源頭  , 2019年12月前老美有不知名肺炎 , 電子煙病 、白化肺病 , 自從有咗美國肺炎 , 以上肺病幾乎無哂, 原因咪就係發現三種肺病 , 大部份都係美國肺炎囉 !

由2020年1月23,日美國首宗確診, 至今只有兩個多月  美國已有34萬多宗確診, 唔係源頭搵鬼信咩?

仲有呀 , 現時美國只檢驗咗170萬人 ,  約五分一確診, 即係34萬人, 以此推算美國三億多人 , 即係現時已有6000萬人確診就差唔多 , 仲唔係源頭 ?

依家無足夠美國肺炎 (愛回家 )檢驗劑咋 !

引用:
原帖由 NeScAfE_G 於 2020-4-6 04:10 PM 發表
特朗普害死美國人 叫國民洗手唔駛帶口罩
網友 , 起碼有九成美個人嘅死都應候入埋傻侵數 !

初步估計最終美國人確診超過六千萬人, 死亡人數過百萬不是夢  !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-6 08:34 PM 發表

網友 , 連台灣, 日本 , 義大利等都推斷美國係源頭  , 2019年12月前老美有不知名肺炎 , 電子煙病 、白化肺病 , 自從有咗美國肺炎 , 以上肺病幾乎無哂, 原因咪就係發現三種肺病 , 大部份都係美國肺炎囉 !

由2020年1月23,日美國首宗確診, 至今只有兩個多月  美國已有34萬多宗確診, 唔係源頭搵鬼信咩?

仲有呀 , 現時美國只檢驗咗170萬人 ,  約五分一確診, ...
你又作估仔,你所講既野完全係吹水,尤其係你所謂既義大利「專家」,係咪Giuseppe Remuzzi  醫生呀?

但根據佢所講,今次病毒「無可置疑地」源自武漢,大陸武漢一早係十月可能已經有疫症蔓延,所以外國軍人(包括美軍)去武漢參加比賽咪中咗招囉!

呢位Giuseppe Remuzzi 係意國「權威」,連中共喉舌之前都引用佢所講既野,今次Giuseppe Remuzzi 斬釘截鐵咁話病毒「無可置疑地」源自武漢。你應該信喎

轉載
https://www.thestandnews.com/international/官媒指意國疫情早於中國出現-意大利醫生-肯定病毒源自武漢-中國或早於-10-月爆疫情/

Remuzzi 醫生回覆《立場》查詢時,澄清有關說法,強調認為新型冠狀病毒「無可置疑地」源自武漢,或者在中國當局知悉前,疫情已擴散已久,然後再傳至意大利。

他又提到,去年 10 月中在武漢舉行的「世界軍人運動會」,意大利派出 200 人隊伍參加,不排除有人可能已被傳染。

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-7 08:46 AM 發表

你又作估仔,你所講既野完全係吹水,尤其係你所謂既義大利「專家」,係咪Giuseppe Remuzzi 醫生呀?

但根據佢所講,今次病毒「無可置疑地」源自武漢,大陸武漢一早係十月可能已經有疫症蔓延,所以外國軍人(包括美軍)去武漢參加比賽咪中咗招囉!

呢位Giuseppe R ...
網友 , 你講個位所謂義大利專家 , 可能未食藥啫 , 你得閒提吓佢喇 !

老美四月尾可能都過百萬確診 , 你點呃人老美唔係美國肺炎 (愛回家 ) 源頭呢 ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-7 12:26 PM 發表

網友 , 你講個位所謂義大利專家 , 可能未食藥啫 , 你得閒提吓佢喇 !

老美四月尾可能都過百萬確診 , 你點呃人老美唔係美國肺炎 (愛回家 ) 源頭呢 ?
可能係架,但係中共喉舌就係引述佢講己有野,重歪曲佢講既野,所以你先以為「義大利等都推斷美國係源頭 」啫!

我咪話俾你知,中共喉舌引述既果位意大利醫生已經明確指出病源係大陸啦

老美既病源,咪來自大陸囉,連大陸雲南學者既論文中已經有明確指出。

,立場新聞?
同入面既內容,就知道,是畜生才會睇,無完文,佢9UP都得,其中一段

他重申,這些去年發生的嚴重肺炎個案,並未有被記錄為「武漢肺炎」,是因為當時沒有證據顯示「武漢肺炎」存在(none of these cases have been documented as Covid-19 because there was no evidence yet of the existence of Covid-19)。他並未有直接回應有關中國官媒試圖扭轉「新冠病毒源自中國」說法的查詢。

而為這段才咁長,上面的全系 英文 加中文字,真系立場新聞有立場,段字取意
好似扑街畜生睇既立場,show 人地全文email會死呀?

我只見到幾個英文 beyond a shadow of a doubt,no doubt
引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-7 08:46 AM 發表

你又作估仔,你所講既野完全係吹水,尤其係你所謂既義大利「專家」,係咪Giuseppe Remuzzi  醫生呀?

呢位Giuseppe R ...

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-4-7 02:27 PM 發表
,立場新聞?
同入面既內容,就知道,是畜生才會睇,無完文,佢9UP都得,其中一段

他重申,這些去年發生的嚴重肺炎個案,並未有被記錄為「武漢肺炎」,是因為當時沒有證據顯示「武漢肺炎」存在(none of these cases have been documented as Covid-19 because there was no evidence yet of th ...
係畜生先信中共啫!笑死

人哋直接打電話去中共喉舌都引述既意大利意生去求證,而佢亦都係斬釘切鐵地說明係源頭係大陸。

有狗吠係改變唔到事實架

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-7 12:53 PM 發表

可能係架,但係中共喉舌就係引述佢講己有野,重歪曲佢講既野,所以你先以為「義大利等都推斷美國係源頭 」啫!

我咪話俾你知,中共喉舌引述既果位意大利醫生已經明確指出病源係大陸啦

老美既病源,咪來自大陸囉,連大陸雲南學者既論文中已經有明確指出。 ...
網友 , 你咪當嗰件意大利G.R醫生係真神咁拜至得架 , 仲話甚麼斬釘截鐵嘅偉論?信到撞邪咁款 !

若果意大利G.R醫生話係你生父 , 咁你又走去叫爸爸嗎?

自己用多些腦 , 意大利同老美咁本事就唔會位列全球美國肺炎(愛回家 )確診第一 以及死亡人數第一喇 !

美國截至2020年4月7日 , 已有美國肺炎(愛回家 )36萬確診人數 , 話唔係源頭都無人信喇 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-7 07:36 PM 發表

網友 , 你咪當嗰件意大利G.R醫生係真神咁拜至得架 , 仲話甚麼斬釘截鐵嘅偉論?信到撞邪咁款 !

若果意大利G.R醫生話係你生父 , 咁你又走去叫爸爸嗎?

自己用多些腦 , 意大利同老美咁本事就唔會位列全球美國肺炎(愛回家 )確診第一 以及死亡人數第一喇 !

美國截至2020年4月7日 , 已有美國肺炎(愛回家 )36萬確診人數 , 話唔係源頭都無人信喇 ! ...
中共喉舌就係當佢係神,引用並曲解佢講既野,你問返中共佢係咪當佢係神啦,笑死

中共喉舌老屈就唔係新聞啦

我只係引述中共喉舌就係當佢係神呢個事實,而我亦引用被中共喉舌當佢係神既呢位意大利醫生斬釘切鐵地話大陸先係源頭。

你唔好再老屈意大利有份「指出」源頭不在大陸啦!笑死

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-8 10:36 AM 發表

中共喉舌就係當佢係神,引用並曲解佢講既野,你問返中共佢係咪當佢係神啦,笑死

中共喉舌老屈就唔係新聞啦

我只係引述中共喉舌就係當佢係神呢個事實,而我亦引用被中共喉舌當佢係神既呢位意大利醫生斬釘切鐵地話大陸先係源頭。

你唔好再老屈意大利 ...
網友  , 邊有老屈意大利呢?依家餵埋你食飯嘞 !

( 環球時報)在2020年3月21日報道中 , 意大利米蘭薩科醫院生物醫學科學研究所所長西莫.加利博士 , 清楚指出過去率領醫學團隊,  通過中國52,種新冠肺炎病毒序列分析研究……

証實意大利被感染的源頭和中國沒有關係  , 估計2019年10月至11月前 意大利已出現人傳人感染新冠肺炎病毒 !

意大利得G.R一位醫生咩  ?自己上網查喇 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-8 11:10 AM 發表

( 環球時報)在2020年3月21日報道中 , 意大利米蘭薩科醫院生物醫學科學研究所所長西莫.加利博士 , 清楚指出過去率領醫學團隊,  通過中國52,種新冠肺炎病毒序列分析研究……

証實意大利被感染的源頭和中國沒有關係  , 估計2019年10月至11月前 意大利已出現人傳人感染新冠肺炎病毒 !

意大利得 ...
你話無,但人地本人話有喎!twisted my words 你知唔點解呀?

你「餵」既係毒藥喎

轉載

https://www.thetimes.co.uk/article/beijing-twisted-my-words-on-coronaviruss-italian-origin-says-scientist-giuseppe-remuzzi-6twwhkrvn

Beijing twisted my words on coronavirus’s Italian origin, says scientist Giuseppe Remuzzi

網友  , 甚麼本人話呢 ?

本人引用嘅係西莫.加利(Massimo Galli )博士 , 而你所講嘅又係未食藥嘅朱塞佩.雪穆齊  ( Giuseppe Remuzzi. )  , 係兩個唔同嘅人嚟架 !

你識字嗎 ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-8 11:10 AM 發表

意大利得 ...
美國再次展現強國風範 :

全球感染美國肺炎 ( 愛回家 )超過五十萬人確診 ,  位列第一 ,  死亡人數過兩萬人  , 又係第一 ,  話唔係源頭都無人信喇 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-12 07:37 PM 發表

美國再次展現強國風範 :

全球感染美國肺炎 ( 愛回家 )超過五十萬人確診 ,  位列第一 ,  死亡人數過兩萬人  , 又係第一 ,  話唔係源頭都無人信喇 !
美國肺炎( 愛回家 )最新資料 :

2020年5月10日美國確診人數超過130萬,死亡人數已過78000人 !

但傻侵仍堅持復工復市 , 估計美國埋單計數二億人確診 , 死亡人數二百萬喇 !

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]