• 瀏覽: 17,867
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
中國內地既殯儀館,每日上限只可以燒3百條屍
你無理由唔知喎,你全全唔系排過咩?
引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-1 04:33 PM 發表

我睇事實啫,d測試盒咁唔準,得一,二成準,武漢只係一間武漢殯儀館一日都入幾千個骨灰甕。成個武漢有8間,但話死2000幾人。真係唔知點信,笑死

不過中共其實係一個宗教,宗教信仰既野你信者得救 ...

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-1 04:33 PM 發表

我睇事實啫,d測試盒咁唔準,得一,二成準,武漢只係一間武漢殯儀館一日都入幾千個骨灰甕。成個武漢有8間,但話死2000幾人。真係唔知點信,笑死

不過中共其實係一個宗教,宗教信仰既野你信者得救 ...
網友 , 又每日幾千個骨灰甕  , 你唔係倉鼠都當一個湊數卦 ?

l  網友話每日上限三百 , 篤爆你疑似吹水 , 你撲出嚟解釋吓喇 !

原來你有宗教信仰 , 唔怪之得臉皮咁厚喇 , 有乜唔掂就搬件(神)出嚟卸鍋 !

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-4-1 06:50 PM 發表

我負責掃盲,吾負責盲毛輔導。
網友 , 你話98網友係盲毛 ?

你睇路呀 , 佢咬住你唔放 , 你都幾難甩身 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-1 09:15 PM 發表

網友 , 又每日幾千個骨灰甕  , 你唔係倉鼠都當一個湊數卦 ?

l  網友話每日上限三百 , 篤爆你疑似吹水 , 你撲出嚟解釋吓喇 !

原來你有宗教信仰 , 唔怪之得臉皮咁厚喇 , 有乜唔掂就搬件(神)出嚟卸鍋 ! ...
當?無得當架

奇怪,你又知吹水既唔係你所謂既「網友」笑死

先假設真係每日三百先,武漢有八間殯儀館,每日都2400啦,一日咪可以「搞掂」,做乜要做到清明呀?

可能武漢呢幾個月食得太好,搞到肥哂,d人好大隻啦,三百人都要排二百米隊,重要二個人一排,笑死

轉載
https://www.google.com.hk/amp/s/amp.rfi.fr/tw/中國/20200327-人死了至今不能痛悼-死亡數據武漢人嚴重懷疑
《財新網》報道,在武漢近日重開骨灰領取後,武漢多家殯儀館和公共墓地出現排隊現象。例如,漢口殯儀館在周四(3月26日)的長隊近200米,兩人一排。

引用:
原帖由 kglam98 於 2020-4-2 07:52 AM 發表

當?無得當架

奇怪,你又知吹水既唔係你所謂既「網友」笑死

先假設真係每日三百先,武漢有八間殯儀館,每日都2400啦,一日咪可以「搞掂」,做乜要做到清明呀?

可能武漢呢幾個月食得太好,搞到肥哂,d人好大隻啦,三百人都要排二百米隊,重要二個人一排,笑死:s ...
網友 ,. 212網友話你只係散播無知 , 對試劑全無認識, 你不如解釋下喇 !

按你嘅笑話計 , 係美國肺炎 ( 愛回家)之前 , 所有武漢人都係長生不死既 ?

全部武漢人都只會死於肺炎? 真係笑死其他網友 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-4-2 11:47 AM 發表

網友 ,. 212網友話你只係散播無知 , 對試劑全無認識, 你不如解釋下喇 !

按你嘅笑話計 , 係美國肺炎 ( 愛回家)之前 , 所有武漢人都係長生不死既 ?

全部武漢人都只會死於肺炎? 真係笑死其他網友 ! ...
哦!全歐洲人對大陸試劑都無知,要退貨?至叻你地大陸人囉,笑死

呢d「有大陸特色」既試劑真係一定有「大陸特色的無問題」

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-24 07:14 AM 發表
傻普謊話連篇,吹水卸膊 ,蒙陷中國為美國肺炎源頭 ,隱暪疫情害死美國國民, 連自己友共和黨都頂唔順出廣告勁插佢 !

美國優先 ?美國肺炎目前確診已過四萬宗, 估計四月中前必可超越中國喇 !

國民死幾多都視作閒事嘅傻普,終於自作孽 ! ...
咪傻,傻普唔連任,我哋邊有咁多笑料睇

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]