• 瀏覽: 17,820
  • 回覆: 176
  • 追帖: 2
傻普謊話連篇,吹水卸膊 ,蒙陷中國為美國肺炎源頭 ,隱暪疫情害死美國國民, 連自己友共和黨都頂唔順出廣告勁插佢 !

美國優先 ?美國肺炎(愛回家 )目前確診已過四萬宗, 估計四月中前必可超越中國喇 !

最新數據截至2021年1月1日美國已超過2010萬人確診 ,死亡人數亦過34.7萬人了 !

國民死幾多都視作閒事嘅傻普,終於自作孽 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-24 07:14 發表
傻普謊話連篇,吹水卸膊 ,蒙陷中國為美國肺炎源頭 ,隱暪疫情害死美國國民, 連自己友共和黨都頂唔順出廣告勁插佢 !

美國優先 ?美國肺炎目前確診已過四萬宗, 估計四月中前必可超越中國喇 !

國民死幾多都視作閒事嘅傻普,終於自作孽 ! ...
希望立即解除特的職務,免得發生第三次世界大戰。特輸到死狗一樣,當沒有希望的賭徒或沒有希望的邪惡教主都會以攬炒為終。和香港近幾個月發生的事 如岀一處。

美國中部選民最buy佢呢套,恆久不變的.....
佢地只係想美國繼續活在謊話之中,同香港班黑暴和理死一樣,以為世界圍住佢地轉....
唔選個70歲既,唔通揀個80歲咩......
侵侵連任硬架啦......

引用:
原帖由 雨點子 於 2020-3-24 07:30 AM 發表

希望立即解除特的職務,免得發生第三次世界大戰。特輸到死狗一樣,當沒有希望的賭徒或沒有希望的邪惡教主都會以攬炒為終。和香港近幾個月發生的事 如岀一處。 ...
網友, 解除職務有少少難度, 架空權力就唔出奇 !

傻普都有顧忌, 落台後將會被控通俄 , 所以唔敢玩嘢攬炒!

唔驚入獄破產咩 ?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-24 07:38 發表

網友, 解除職務有少少難度, 架空權力就唔出奇 !

傻普都有顧忌, 落台後將會被控通俄 , 所以唔敢玩嘢攬炒!

唔驚入獄破產咩 ?
渠依家又出個無限的寬鬆,看來只為資本家利益及個人利益,製造更多的社會貧困和分化。唔落台對美國損害繼續擴大。

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-3-24 07:35 AM 發表
佢地只係想美國繼續活在謊話之中,同香港班黑暴和理死一樣,以為世界圍住佢地轉....
侵侵連任硬架啦...... ...
民主選舉,自作自受

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-3-24 07:35 AM 發表
侵侵連任硬架啦...... ...
網友, 美國人的確喜歡活在謊話之中, 好似香港班反智黑衣暴徒 !

不過,當你屋企人因70歲嘅吹水廢普隱瞞疫情而死 , 你就會揀個較老實嘅80歲總統架喇 !

估計美國人確診美國肺炎好快衝破十萬大關 !

美國先 自作孽 

侵侵係好同志,對中國有深厚的感情,真希望佢領導美國多幾年。

引用:
原帖由 明日平平美人 於 2020-3-24 01:02 PM 發表
侵侵係好同志,對中國有深厚的感情,真希望佢領導美國多幾年。
網友 , 侵侵明屈小習,賴中國延誤疫情 , 其實老美至係新冠病毒嘅源頭 !

點解中國大把證據都肯食死貓? 侵侵真係當小習係傻仔 ?

小習早已佈下殺着 , 等老美死緊幾萬人, 美國人寃聲呼天 , (好朋友) 大選前兩星期左右, 排山倒海嘅美國肺炎証據就會係網上任睇 !

小習要幫(好朋友) 助選嘛 !

大家唔係以為小習嘅江山係祖傳卦 , 侵侵想玩小習梗係要找數喇 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-24 02:23 PM 發表

網友 , 侵侵明屈小習,賴中國延誤疫情 , 其實老美至係新冠病毒嘅源頭 !

點解中國大把證據都肯食死貓? 侵侵真係當小習係傻仔 ?

小習早已佈下殺着 , 等老美死緊幾萬人, 美國人寃聲呼天 , (好朋友) 大選前兩星期左右, 排山倒海嘅美國肺炎証據就會係網上任睇 !

小習要幫(好朋友) 助選嘛 !

大家唔係以為小習嘅江山係祖傳卦 , 侵侵想玩小習梗係要找數喇 ! ...
傻普最新講話 :希望復活節時教堂可以迫爆美國人 !

有咁嘅總統, 美國想唔做美國肺災確診人數一哥都難喇!

估計復活節前已可達標 !

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-26 10:43 AM 發表
傻普最新講話 :希望復活節時教堂可以迫爆美國人 !
有咁嘅總統, 美國想唔做美國肺災確診人數一哥都難喇!
估計復活節前已可達標 !
樓主說得對
教堂用黎舉行葬禮嘅  

引用:
原帖由 edw42454849 於 2020-3-24 07:14 AM 發表

美國優先 ?美國肺炎目前確診已過四萬宗, 估計四月中前必可超越中國喇 !

國民死幾多都視作閒事嘅傻普,終於自作孽 ! ...
今朝都6萬8 呢個禮拜就可 美國第一

唔好,我地我好支持Trump連任
Trump連任必加速美國沒落,可能美爆支解

5毛日日打飛機
變sick man of Asia 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]