• 瀏覽: 54,080
  • 回覆: 573
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 jj138 於 2020-3-23 10:26 AM 發表

索性簫禁仲好啦!
咁返夜更嘅打工仔又點計先?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freemind1 於 2020-3-23 10:31 AM 發表

應該封外國曱甴黃人回流香港播毒
應該只准出,一入就去芝麻灣隔離。

新仇舊恨怨藏心
恨怨藏心傷痛深
深痛傷心藏怨恨
心藏怨恨舊仇新

回覆 引用 TOP

又玩罷工攬炒

回覆 引用 TOP

封關香港

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

叫曱甴唔出街?! 無可能啦

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

香港人係咁扒街

有事乜都賴政府
自己一D責任唔駛負

大丈夫
性情如火
力拔山河

回覆 引用 TOP

醫護可以用罷工去迫政府實施全港戒嚴架,咁就得架喇,唔使「懇求」『香港人』架喎!

回覆 引用 TOP

早應該限制外遊婚宴大型聚會蘭桂坊 對其他行業不公 例如補習學生興趣班幼稚園等

支持甴近平永续为王 无忘陆肆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 joewb 於 2020-3-23 09:47 AM 發表

on 九學者,食肆停業,鋪租你俾呀
全部政府俾,市民可以吊政府,又可以唔跟指引

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aasia 於 2020-3-23 09:42 AM 發表

【本報訊】「為了你,我堅守崗位;為了我,請你堅守在家!」瘟疫蔓延時,一群醫護人員發出緊急呼籲,勸港人避免不必要活動,家居隔離人士切勿外出。本港昨再增加44宗武漢肺炎確診個案,總數升至318宗。專家相信現時隱形帶菌者比已公佈的多,若不保持社交距離,數周後個案會破千;若港人不自律減少社交,政府應立法暫停食肆晚市。
https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.a ...
美國肺炎真係麻卵煩

回覆 引用 TOP

而家爆緊都係外地返黎,查實唔止要禁非港人入境,而係要全部唔比入境

支持。。。。大爆發

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2020-3-23 09:57 AM 發表

見到班黑護叫港人自律真係作嘔,自己都其心不正,仲有資格叫其他人做野?
罷工黑護係佔絕小部分,而且係玩騎劫。一直緊守前線崗位既醫護,上至醫生下至阿姐,係絕對值得尊重! 只要放底立場,以平常心去睇成件事,邊個係真心為香港而無私付出,邊個係牛鬼蛇神,絕對可以睇得一清二楚。

冬天痾屎真係受罪
玩完全面封關而家又攪全民留家, 幾時攪番個全泛民暴徒自殺呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Aasia 於 2020-3-23 09:42 AM 發表

【本報訊】「為了你,我堅守崗位;為了我,請你堅守在家!」瘟疫蔓延時,一群醫護人員發出緊急呼籲,勸港人避免不必要活動,家居隔離人士切勿外出。本港昨再增加44宗武漢肺炎確診個案,總數升至318宗。專家相信現時隱形帶菌者比已公佈的多,若不保持社交距離,數周後個案會破千;若港人不自律減少社交,政府應立法暫停食肆晚市。

https://appledaily-hk-appledaily-prod.cdn.a ...
無檢驗咪無囉,舊年老味電子煙壇野有新冠病毒嘅概念,做埋測試,今日就唔會攪到咁🤭

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]