• 瀏覽: 73,412
  • 回覆: 554
  • 追帖: 2
今次冇得賴大陸人,所以黃狗收哂聲!!

熱賣及精選
好野!三罷重臨,共狗病毒攬炒成功,時代革命。

正白痴 又home  office
經濟已經衰
又傷上加傷

引用:
原帖由 9個花花 於 2020-3-21 07:24 PM 發表

有無攪錯,又放假 ?

我等緊用公共服務,出牌,申請文件副本呀!
海外傳入個案關咩公務員事? 又放假 !!!
係唔係公務員唔返工, 確診個案會減少?
公務員應該停薪留識 !!! 我地失業,搵唔到工,你地又做咁多野攪到我更難搵工,點解佢地咁開心又唔洗返又有人工!!!
...
佢地在家避炎,但我地就返工交稅養呢班政府仆街

仍然無提強制隔離...

...........
引用:
原帖由 kmb_gu657 於 2020-3-21 07:19 PM 發表

多得班唔自律既人唔少
對.佢地讀屎片

接來一個月真係好關鍵,就算自己幾小心,都感覺遲早中招

回覆 引用 TOP

只能封關封機場

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個花花 於 2020-3-21 07:24 PM 發表

有無攪錯,又放假 ?

我等緊用公共服務,出牌,申請文件副本呀!
海外傳入個案關咩公務員事? 又放假 !!!
係唔係公務員唔返工, 確診個案會減少?
公務員應該停薪留識 !!! 我地失業,搵唔到工,你地又做咁多野攪到我更難搵工,點解佢地咁開心又唔洗返又有人工!!!
...
咁你應該去鬧湧來香港果班人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2020-3-21 07:02 PM 發表

新冠肺炎疫情持續(新型冠狀病毒COVID-19),本港過去兩日的確診個案創新高,今日下午公布(21日)有37宗確診及初步確診個案,政府傍晚宣布五項抗疫措施,林鄭月娥形容現在疫情的形勢是非常嚴峻及危急的

https://static02-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2595000/2597181/1_1024.jpeg

新冠肺炎疫情持續(新型冠狀病毒C ...
醫護界快些罷工,要求封關

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2020-3-21 07:02 PM 發表

新冠肺炎疫情持續(新型冠狀病毒COVID-19),本港過去兩日的確診個案創新高,今日下午公布(21日)有37宗確診及初步確診個案,政府傍晚宣布五項抗疫措施,林鄭月娥形容現在疫情的形勢是非常嚴峻及危急的
https://static02-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2595000/2597181/1_1024.jpeg

新冠肺炎疫情持續(新型冠狀病毒C ...
正常人都唔會出街啦

x2
引用:
原帖由 香江人 於 2020-3-21 07:19 PM 發表

公墓員繼續蛇王。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蔥上雲燒 於 2020-3-21 07:18 PM 發表

同意!
咁計大陸咪要賠香港及其他國家

封港珠澳,D人唔番得大陸,又去唔到台灣
走曬去澳門

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]