• 瀏覽: 5,429
  • 回覆: 122
  • 追帖: 2
我知道你不喜欢我,因为我早已比你更强。
我知道你很讨厌我,因为不敢把我怎么样。
引用:
原帖由 dhammika 於 2020-3-21 12:11 PM 發表

唔檢測就當唔係?難怪特無譜要賴中國啦。
下個星期美國死唔死到一千人?
馬會會唔會開盤等大家賭下?

意大利官員:大批過世長者從未檢測新冠病毒 真實死亡數字遠超官方 (11:07)

https://fs.mingpao.com/ins/20200321/s00005/ce1ff53abcdc0127297f41ebd24ff465.jpg
圖1之1 - 貝加莫疫情嚴重,圖為3月 ...
大陸都係咁,因為大家都係講緊「確診」.......

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-3-21 03:35 PM 發表

大陸都係咁,因為大家都係講緊「確診」.......
根本全世界都係咁

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2020-3-21 03:46 PM 發表

根本全世界都係咁
問題係有心定無意。

天主都保唔住意大利人啊門🙏

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-3-21 03:56 PM 發表

問題係有心定無意。
如果覺得佢有心, 就一定有心
如果覺得佢冇意, 就千萬個藉口都係無意

重要咩?

意大利有禁多廢老架?!

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2020-3-21 04:08 PM 發表

唔知CB仔會唔會同你撐到底🤣😂
應該會, 不過如果我唔想玩, 好容易
只要我講一句: 大陸正仆街, 一睇就知昆人喇...

咁佢應該收手, 哈哈

檢測用品,生人都唔夠用,仲點檢測死人

引用:
原帖由 ChatLaw 於 2020-3-21 04:05 PM 發表

如果覺得佢有心, 就一定有心
如果覺得佢冇意, 就千萬個藉口都係無意

重要咩?
但最重要唔係覺唔覺得,而係事實如何,
正如呢度有人「覺得」美國係武漢肺炎的源頭,完全唔係問題,問題係事實如何。

話吹哨人係散播謠言加以處分,你話係有心定無意?

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-3-21 04:30 PM 發表

但最重要唔係覺唔覺得,而係事實如何,
正如呢度有人「覺得」美國係武漢肺炎的源頭,完全唔係問題,問題係事實如何。

話吹哨人係散播謠言加以處分,你話係有心定無意? ...
試下睇多D 唔同立場既新聞, 吹哨人既處分已經冇左, 而且公開道歉

呢d 咁簡單道理,意大利人都知
英美就好似盲左咁,痴線

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]