• 瀏覽: 1,205
  • 回覆: 17
+3
新冠肺炎疫情持續,本港的確診個案數字持續增加。消息指,今日再有2人初步確診新冠肺炎。據了解,一名18歲法國裔女港人初步確

呢個法國女3月15日已經有病徵! 返來播毒!
最啱做曱甴天使傳染比曱甴!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200317/bkn-20200317132305036-0317_00822_001.html

引用:
原帖由 refugee 於 2020-3-17 04:52 PM 發表
18歲純情學生妹返黎播毒咁可惡

等佢好返一定要懲罰佢下流既身體
去瑞士讀書大多數都係讀酒店, 質素應該唔錯
瑞士人口同香港差唔多但確診人數就超過2千

曾赴瑞士18歲法國裔女留學生<===關香港咩事???

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2020-3-17 05:22 PM 發表
曾赴瑞士18歲法國裔女留學生<===關香港咩事???
所謂港人

尚有50000留學生蓄勢待發

明顯知道自己中咗都要趕返香港播毒,咩心態?

瑞士—倫敦—吉隆坡—香港
咁L轉折都要返香港播毒,自L私。
呢幾程同機既乘客同航空公司可唔可以告佢要求賠償?

附件

IMG-20200317-WA0006.jpg(124.76 KB)

mmexport1584437297434.jpg(140.79 KB)

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2020-3-17 05:25 PM 發表

所謂港人
法國裔wor…………唔返民主法國

武漢肺炎威力強大,咩五大訴求,反乜反乜通通行L埋一邊

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-3-17 05:26 PM 發表
尚有50000留學生蓄勢待發
為何乞醫護不出來叫封関?

「任職國泰空姐,居於屯門市廣場」

吓~~~屯門市廣場 今次我仆街喇!

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-3-17 05:30 PM 發表
為何乞醫護不出來叫封関?
都是新香港國嘅生力軍

香港島?
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-3-17 05:24 PM 發表
晤準入市區
求其搵個島隔離

中,有幾十個曱甴話食過法國天使

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]