• 瀏覽: 31,417
  • 回覆: 257
  • 追帖: 1
+42
新冠肺炎疫情席捲歐洲,當中英國的確診個案已突破1500宗。然而,英至今防疫措施相對保守,英國學者早前指英方有意採取「群體免疫」策略,讓英國至少六成人口染病、產生抗體,言論惹各界學者非議。新加坡官員指,

英國及瑞士這些國家,放棄圍堵病毒其實變相周圍放毒,自私不負責任的行為!

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2592469?r=cpstni

香港就是沒禁英美飛機飛來

法國,格罅底都已經封國

唔醫又唔鎖國 全世界真攬炒

睇結果

揮舞龍獅旗的狗奴才仲唔去獻身做群體免疫活體試驗好讓英女王施捨個寵物證?

引用:
原帖由 roger135 於 2020-3-17 12:43 PM 發表
唔醫又唔鎖國 全世界真攬炒
死咗d老弱國家社會福利開支減少又可解決人口老化問題

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-3-17 12:47 PM 發表

死咗d老弱國家社會福利開支減少又可解決人口老化問題
民煮國家善待人民

引用:
原帖由 roger135 於 2020-3-17 12:50 PM 發表

民煮國家善待人民
成機去瘀血

引用:
原帖由 roger135 於 2020-3-17 12:50 PM 發表

民煮國家善待人民
民主又無錢的國家真係你死你事,政府又慳返一筆!

唔緊要, 睇下民主英國落得咩下場.
入定花生睇戲.

留學英國港人速逃

慳番好多醫療費

引用:
原帖由 pandan07 於 2020-3-17 12:36 PM 發表
新冠肺炎疫情席捲歐洲,當中英國的確診個案已突破1500宗。然而,英至今防疫措施相對保守,英國學者早前指英方有意採取「群體免疫」策略,讓英國至少六成人口染病、產生抗體,言論惹各界學者非議。新加坡官員指,

英國及瑞士這些國家,放棄圍堵病毒其實變相周圍放毒,自私不負責任的行為!

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2592469?r ...
中國 : 讓一部份人先富起來
英國 : 讓一部份人先病起來

侵侵 本來都想給英國優待,跟肥佬遜投緣,最後佢都懸崖勒馬,否則,又係大攬炒。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]