• 瀏覽: 37,833
  • 回覆: 147
  • 追帖: 2
+2
佢同事傳佢果日去左夜店玩,同條鬼仔去左開房上床,俾鬼仔傳染到。

港航被炒班員工錯怪了公司,原來公司係一片苦心。

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2020-3-12 09:15 AM 發表

//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20200312/photo/0312-00174-001b1.jpg

國泰航空確診新冠肺炎空姐「疫上雲霄」,同行東莞女其後亦中招!國泰一名廿二歲空姐上周五(6日)已發病,惟她繼續帶病上機,並在一班由西班牙馬德里返港的航班CX320執勤逾十二小時,期間服務多名乘客,包括一名十九歲內地女乘客,而該名女乘客返到東莞後即證實確診 ...
飛雞柒出國際.
黑醫護重唔狗吠封關?

依家做旅遊業真係好容易中招

係咪黃絲?

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2020-3-12 11:35 AM 發表

咁你想將全港學生既健康作為賭注目的就係要教師教授要返工先出糧?
咁事實又係冇返工,佢地都唔會炒又人工高,呢D不義之財唔應該賺,咪捐D糧幫助下D失業嘅人士囉
公務員都係

飛雞攬炒
快d罷工
要求封機場

引用:
原帖由 singsingcat 於 2020-3-12 12:33 PM 發表

咁事實又係冇返工,佢地都唔會炒又人工高,呢D不義之財唔應該賺,咪捐D糧幫助下D失業嘅人士囉
公務員都係
點不義法?佢地專登罷工?

等我中招中出,正好是陽性反應

引用:
原帖由 麥斯特羅 於 2020-3-12 12:35 PM 發表

點不義法?佢地專登罷工?
萬世師表教你:飯疏食飲水,曲肱而枕之,樂亦在其中矣。不義而富且貴,於我如浮雲
主動被動都好,所謂無功不受祿,做幾多野收幾多糧,天公地道,冇做過野嘅話,理應受之有愧

引用:
原帖由 singsingcat 於 2020-3-12 12:59 PM 發表

萬世師表教你:飯疏食飲水,曲肱而枕之,樂亦在其中矣。不義而富且貴,於我如浮雲
主動被動都好,所謂無功不受祿,做幾多野收幾多糧,天公地道,冇做過野嘅話,理應受之有愧 ...
你點知人地無做過野先?
我教你啦,依家好多做緊網上視像授課。
教多你一野,唔好知少少扮代表。

空姐發病仲上機
若然人有事就無得計,若然佢死唔去就慢慢同佢計,國泰請埋咁多曱甴而家踩屎喇

工會唔叫封關罷飛,只叫要口罩,係咪同前國泰工會主席對住幹

應該多謝那些所謂香港人,四出疫埠添煩添亂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]